Får du gæster til middag? Lav maden med sous vide-teknikken og nyd ekstra mørhed, saft og kraft. Med sous vide sættet fra Melissa vil du opleve at lave mad på en helt ny og smart måde!
Display med timerfunktion Inkl. vakuumpakker Fra 0° C til 90° C
Sous Vide metoden
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser vakuumeres – gerne sammen med krydderier for ekstra dyb smag. Efterfølgende tilberedes det over en længere periode, ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder. En lang tidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Sous viden passer sig selv
Sous vide-staven fra Melissa har en rotationsmotor der styrer cirkulationen og vandtemperaturen for at sikre ensartet tilberedning. Timeren kan justeres op fra 0° C til 90° C og har en temperatur nøjagtighed på +/- 0,5° C. Det eneste du skal gøre, er at sætte staven fast på siden af gryden og indstille timer og temperatur på displayet – så passer sous viden sig selv, indtil du skal servere maden for dine gæster.