amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(4)

erik bagger a/s Elegance Cognacglas - 2 stk.

56 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Moderne kvalitetsglas der ligger godt i hånden. Cognacglasset indgår i Elegance-serien, som er kendetegnet ved en diskret, men karakteristisk stålmanchet omkring glassets kraftige stilk. Formen er blød og rund og udtrykket elegant og stilfuldt, hvadenten du serverer god cognac foran pejseildens skær eller blød Bailey med en svalende klump is. Tåler opvaskemaskine på glasprogram.

Du får 1 æske med 2 cognacglas.

Glasset kan indeholde op til 56 cl.

Design: Erik Bagger.
Moderne kvalitetsglas der ligger godt i hånden. Cognacglasset indgår i Elegance-serien, som er kendetegnet ved en diskret, men karakteristisk stålmanchet omkring glassets kraftige stilk. Formen er blød og rund og udtrykket elegant og stilfuldt, hvadenten du serverer god cognac foran pejseildens skær eller blød Bailey med en svalende klump is. Tåler opvaskemaskine på glasprogram. Du får 1 æske med 2 cognacglas. Glasset kan indeholde op til 56 cl. Design: Erik Bagger.
26. januar 2020

Rene linjer klassisk design

Rene linjer klassisk design

Marianne C.
17. maj 2019

Fantastisk formgivning

Formen på glassene er en oplevelse i sig selv, ikke kun at se på, men også i brug. Nydelsen er helt perfekt. Det er simpelthen idealformen på et cognacglas.

Erik S.
13. maj 2019

Smukke glas

Stilrene cognac glas. Passer til alt og er funktionelt. Super godt

Birgit B.