OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
 • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
  Prismatch
 • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
  Byt i butik
icon_Find-butik
(2)

Bitz Skål

Ø 12 cm - Stentøj - Sort/amber

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Bitz skålen har en størrelse der er perfekt til flere ting, lige fra morgenmad, snacks og saucer til småkager, chokolader, bær og frugtstykker. • Stentøj med smuk reaktiv glasur

 • Tåler ovn op til 220° C

 • Tåler opvaskemaskine og mikroovn


Smuk Bitz skål i stentøj med mat sort glasur udenpå og blank ambefarvet inderside. Skålen kan snildt bruges til både morgenmaden, eller måske til saucen til aftensmaden eller nødderne til salaten. Skålen er 12 cm i diameter, med en højde på 6 cm.

Skålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.


Bitz skålen har en størrelse der er perfekt til flere ting, lige fra morgenmad, snacks og saucer til småkager, chokolader, bær og frugtstykker.

 • Stentøj med smuk reaktiv glasur
 • Tåler ovn op til 220° C
 • Tåler opvaskemaskine og mikroovn

Smuk Bitz skål i stentøj med mat sort glasur udenpå og blank ambefarvet inderside. Skålen kan snildt bruges til både morgenmaden, eller måske til saucen til aftensmaden eller nødderne til salaten. Skålen er 12 cm i diameter, med en højde på 6 cm. Skålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.

21. maj 2019

Fin lille skål

Fin skål med mange formål og muligheder.. tåler opvaskemaskine og microbølgeovn

Lea R.
16. maj 2019

Super fin skål i en

Super fin skål i en god størrelse og til mange formål. Rigtig flot glasur indvendigt.

Margit L.