amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(5)

Bitz Salatskål

Ø 30 cm - Stentøj - Sort/amber

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.  • Stentøj med smuk reaktiv glasur

  • Tåler ovn op til 220° C

  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn


En stor Bitz salatskål i sort stentøj med en glansfuld, amber glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm.

Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.


Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.

  • Stentøj med smuk reaktiv glasur
  • Tåler ovn op til 220° C
  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn

En stor Bitz salatskål i sort stentøj med en glansfuld, amber glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm. Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.

28. december 2019

Super fin skål

Super fin salatskål! Den har en god størrelse som serveringsskål når man har gæster, og så er den super flot.

Laura A.
24. november 2019

Lækkert godt og brugbart produkt

Lækkert godt og brugbart produkt

Birgitte H.
20. maj 2019

Dejlig skål

Dejlig skål rar at røre ved god str i voreshusholdning

Kirsten J.