Medlemstilbud: Shop og spar 20-55% på ALT*. Se tilbuddene her
  • Klik & hent efter 1 time
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

Bamix Kød og grøntsagskniv

Passer til Bamix stavblender

Føj til ønskeliste
Byt og retur i alle butikker
Byt i 1 år, få pengene retur i 1 måned
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Opgrader din Bamix stavblender med denne kød- og grøntsagskniv. Så er det ingen sag at hakke af små mængder kød eller hårde grøntsager som kartofler eller gulerødder og opnå den rette konsistens.

  • Schweizisk topkvalitet
  • Passer til Bamix stavblender

Køkkenets tryllestav

Kød og grøntsagskniven er ideel til at hakke og snitte små mængder kød eller grøntsager. Bladet er perfekt til at lave en lækker laksetatar, salsa eller grøntsagssmoothie.

Teknikken

Når du skal bruge kød og grøntsagskniven skal du rotere let med håndleddet fra side til side. Løft lidt og lade den falde ned igen. Undgå at trykke og stampe, men lad i stedet maskinen gøre arbejdet indtil du har den ønskede konsistens.

Opgrader din Bamix stavblender med denne kød- og grøntsagskniv. Så er det ingen sag at hakke af små mængder kød eller hårde grøntsager som kartofler eller gulerødder og opnå den rette konsistens.

  • Schweizisk topkvalitet
  • Passer til Bamix stavblender

Køkkenets tryllestav

Kød og grøntsagskniven er ideel til at hakke og snitte små mængder kød eller grøntsager. Bladet er perfekt til at lave en lækker laksetatar, salsa eller grøntsagssmoothie.

Teknikken

Når du skal bruge kød og grøntsagskniven skal du rotere let med håndleddet fra side til side. Løft lidt og lade den falde ned igen. Undgå at trykke og stampe, men lad i stedet maskinen gøre arbejdet indtil du har den ønskede konsistens.