Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands

Imerco støtter

Børnetelefonen 2022

Børns Vilkårs Landsindsamling 2022

Imerco ønsker at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Derfor er vi stolte af at være samarbejdspartner til Børns Vilkårs Landsindsamling, som i år løb af stablen den 27. marts 2022.

Vi stillede vores butikker og medarbejdere til rådighed i den gode sags tjeneste. Det betød, at indsamlere over hele landet kunne aflevere deres indsamlingsbøtte i deres lokale Imercobutik, hvor vores medarbejdere stod klar til at modtage og optælle bidragene.

Over 10.000 indsamlere var på gaden, og mange af dem afleverede deres indsamlingsbøtte i Imerco. I alt blev der samlet 13,8 mio. kr. ind til årets landsindsamling - det er det højeste beløb, der er blevet indsamlet i de år, indsamlingen har fundet sted.

Det flotte beløb går til at sikre, at BørneTelefonen kan være der for endnu flere børn og unge – også de mange ukrainske børn, der kommer til Danmark.

Tusind tak til alle, der har samlet ind - og selvfølgelig til alle, der har givet et bidrag til årets landsindsamling.

Giv et bidrag

Du kan fortsat støtte den gode sag -støt her

BørneTelefonen

Børns Vilkår samler ind, så børn, der er udsat for omsorgssvigt, kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen. Børns Vilkårs frivillige rådgivere har gennem BørneTelefonen over 50.000 samtaler med børn og unge om året.

Men det er desværre ikke alle børn, der kan komme igennem til en rådgiver. Vi kan og skal hjælpe flere børn, når de er modige nok til at række ud! Én samtale på BørneTelefonen kan være det, der skal til for at ændre et barns liv. Landsindsamlingen er med til at sikre, at svigtede børn og unge altid kan få den nødvendige hjælp.

I 2021 resulterede landsindsamlingen i, at BørneTelefonen nu er døgnåben – hver dag, året rundt. Dét er et vigtigt skridt på vejen, men der er stadig så mange børn og unge, der har brug for hjælp, at rådgiverne ikke kan nå at besvare de mange henvendelser. Vi støtter Børns Vilkårs Landsindsamling, så ingen børn skal henvende sig til BørneTelefonen forgæves.

SAMMEN STOPPER VI SVIGT

BørneTelefonen hjælper Ukraines børn og unge

I år udvider BørneTelefonen helt ekstraordinært til at kunne hjælpe de ekstremt udsatte ukrainske børn og unge, der har brug for en voksen at tale med om forsvundne forældre og søskende, om angst og frygt for krig og ødelæggelse.

Børns Vilkår rekrutterer og træner ukrainsktalende rådgivere til BørneTelefonen, og med din støtte får BørneTelefonen mulighed for at hjælpe og rådgive krigsramte børn og unge på ukrainsk.