NY TILBUDSAVIS! Friske priser og vilde tilbud.
Er du hele tiden på jagt efter nye tilberedningsmetoder og køkkengrej, der kan løfte din madlavning til det næste niveau? Så er du nok også typen, der eksperimenterer med den traditionelle julemiddag. Se her, hvordan du laver en lækker julemiddag med sous vide og røg.
Skrevet af Imerco · 16 december 2018En sous vide tilbereder dine råvarer langsomt. Den lange tilberedningstid i vandkar gør, at f.eks. julemiddagens and bliver fantastisk saftig og mør.Der er nemlig ikke den samme fordampning inde i vakuummet som i en ovn. Vakuummet gør også, at mængden af kød ikke bliver mindre, så der går ikke noget af den lækre juleand til spilde.
Læs også: Sådan tilbereder du dit kød sous vide
Med en røgpistol kan du tilføre dine råvarer en delikat røgsmag, som går godt til den fede julemad. De hvide kartofler er et godt sted at starte.
Er du ikke så glad for den fede brune sovs, kan du nedtone den fede smag ved at tilføre røg på samme måde som med de hvide kartofler. Husk dog at røre forsigtigt i sovsen inden servering.