Alt du skal vide om de nye køkkentrends i 2017

Designer Rasmus Larsson giver dig gode råd til, hvordan du nemt får det smarteste køkken anno 2017. Læs med her og vær helt med på køkkennoderne.

Skrevet af Imerco, d. 29-12-2016 i Tidens trends

Rasmus Larsson, designer og stifter af Design By Us

Køkkenet behøver ikke længere at være så sterilt, hvor alt er gemt væk bag blanke overflader. Du må gerne vise, at du bruger dit køkken til at lave mad i. Så lad endelig nogle madvarer og kogebøger ligge fremme. Lad din personlighed skinne igennem, så det bliver varmt og hyggeligt.

Sådan opdaterer du dit eget køkken til de nye trends

 • Er du glad for din kaffekværn, slow juicer eller saftpresser, så lad den stå fremme. Det understreger kun køkkenet som et hyggeligt madværksted – og gør måske, at du får brugt den lidt oftere.

Kaffemaskine og kaffekværn på køkkenbordet

  • Det grebsfrie køkken er ovre. Så brug smarte og flotte greb til at sætte dit personlige præg på køkkenet. Har du et ellers neutralt køkken, kan du for eksempel hurtigt og nemt pifte det op med skinnende messinggreb eller farvede greb i porcelæn.
  • Træ er et vigtigt, nordisk og råt element i dit køkken anno 2017. Kan du ikke skifte skabe eller bordplade ud, så få det ind på andre måder: Et smukt, stort skærebræt i træ kan for eksempel gøre meget.

  Skærebræt på køkkenbordet

   • Skab rummelighed med spejle. Det giver især en flot effekt i mindre køkkener. Sæt for eksempel en spejlvæg op bag dine kogeplader.
   • Vær ikke bange for at have andre farver end hvid på væggen i dit køkken. Grå hitter nemlig i alle nuancer, når det gælder køkkenvægge i 2017. Husk at male med højglans, så du let kan tørre væggen af.

   Grå køkkenvæg

    • Lad dine yndlingskogebøger stå fremme og vis, om du er til slow cooking, nordisk mad eller finurlig japansk gastronomi. Eller det hele!
    • Sæt en fed pendlerlampe op over spisebordet, over kogeøen eller som hyggebelysning i hjørnet. En lampe understreger din personlighed og giver køkkenet lidt mere kant end de traditionelle spot i loftet.
    Gør generelt dit køkken lige så hyggeligt og indbydende som resten af dit hjem. Tilfør flotte puder, en blød stol eller endda en sofa eller en slagbænk, hvis du har plads til det.

    Relaterede artikler

    Sådan kommunikerer unge uden mobilen
    Tidens trends

    Sådan kommunikerer unge uden mobilen

    Vi vil have luksus cocktails hjemme i stuerne
    Tidens trends

    Vi vil have luksus cocktails hjemme i stuerne

    De bedste drinks til sommerfesten
    Tidens trends

    De bedste drinks til sommerfesten

    Filterkaffe er tilbage: Sådan får du den perfekte kop kaffe
    Tidens trends

    Filterkaffe er tilbage: Sådan får du den perfekte kop kaffe