amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(4)

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Krukke

115 cl - Porcelæn - Blå/Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kaffebønner, pastaskruer eller græskarkerner kan alle finde plads i den smukke Blå Mega Riflet krukke. Et smart låg med silikone sørger for, at opbevaringskrukken er fuldstændig luftæt.
Den musselmalede porcelænskrukke fra Royal Copenhagen er et stykke håndmalet kulturhistorie på kaffebordet. Mønsteret har været i produktion siden 1775, da Den Kongelige Porcelænsfabrik blev grundlagt, og lige siden starten har det været, det mest efterspurgte stel fra Royal Copenhagen. Det gælder også i dag, hvor det er kendt verden over som indbegrebet af dansk porcelæn. Både dengang og nu males hver musselmalet steldel i hånden, hvilket giver et livligt og kraftfuldt udtryk. Mega Riflet tåler både opvaskemaskine og mikroovn.
Opbevaringskrukken kan indeholde op til 1,15 liter.
Design: Karen Kjældgård-Larsen.

Royal Copenhagen har en brudgaranti på 24 måneder fra købsdatoen. Læs mere her.

.
Kaffebønner, pastaskruer eller græskarkerner kan alle finde plads i den smukke Blå Mega Riflet krukke. Et smart låg med silikone sørger for, at opbevaringskrukken er fuldstændig luftæt. Den musselmalede porcelænskrukke fra Royal Copenhagen er et stykke håndmalet kulturhistorie på kaffebordet. Mønsteret har været i produktion siden 1775, da Den Kongelige Porcelænsfabrik blev grundlagt, og lige siden starten har det været, det mest efterspurgte stel fra Royal Copenhagen. Det gælder også i dag, hvor det er kendt verden over som indbegrebet af dansk porcelæn. Både dengang og nu males hver musselmalet steldel i hånden, hvilket giver et livligt og kraftfuldt udtryk. Mega Riflet tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Opbevaringskrukken kan indeholde op til 1,15 liter. Design: Karen Kjældgård-Larsen.

Royal Copenhagen har en brudgaranti på 24 måneder fra købsdatoen. Læs mere her.

.
11. februar 2020

Jeg har 2 af krukkerne

Jeg har 2 af krukkerne som jeg bruger til henholdsvis kaffe og modermælkserstatning. Krukkerne er lufttætte og gode til formålet.

Jeanette L.
21. maj 2019

Kaffe krukke

Er glad for min nye krukke, står flot i mit køkkenet

Lene B.
21. maj 2019

God hurtigt handlen

God hurtigt handlen

Charlotte H.