Timm Vladimir Kitchen - Udlev din passion med kvalitetsudstyr
Udlev din passion i køkkenet
med Timm Vladimir

Køkkenserien Timm Vladimir Kitchen er designet og udviklet af gastronomisk iværksætter Timm Vladimir, der blandt andet er kendt som dommer på DR-programmet ”Maddysten”, i samarbejde med Imerco.

Serien byder på produkter til dig, der elsker at lave et godt måltid mad fra bunden i et køkken, hvor udstyret skal være i orden!

Her på siden kan du blive klogere på Timm Vladimir, på madlavning og på de produkter, der gør det nemmere og sjovere at lave god hjemmelavet mad.

Læs artiklen om Timm Vladimir her

Se alt stel
Se alle produkter

Med kvalitetsudstyr fra Timm Vladimir Kitchen kan både begyndende madentusiaster og passionerede madnørder nå nye højder med små og store kokkeeksperimenter.

Timm Vladimirs store passion er god hjemmelavet mad tilberedt af ordentlige råvarer – et håndværk, som kræver de rette redskaber. Herunder kan du se, hvilke produkter, der kan hjælpe dig på vej.

Se alle knive
Se alle gryder og pander
Se alt køkkentilbehør
Læs om Timm Vladimirs yndlingsprodukter

Timm Vladimirs favoritter

Se hele Timm Vladimir Kitchen serien her

Om Timm Vladimir Kitchen

En enorm passion for madlavning og kærligheden til det gode madhåndværk er blot nogle af ingredienserne i køkkenserien Timm Vladimir Kitchen. Køkkenserien ”Kitchen” består af køkkenudstyr og køkkentilbehør i god, solid kvalitet. Du kan blandt andet finde skarpe knive til alle hakke- og skæreopgaver, en stor paletkniv, et læderforklæde til når det rigtig går løs i køkkenet, grydeskeer og skærebrætter i karboniseret ask og stegepander med en revolutionerende belægning, der tåler metalredskaber.

Hvert køkkenredskab i serien er bundet sammen af materialerne stål og karboniseret ask. Materialer som forener det professionelle industrikøkken med et touch af hjemmekøkkenets hygge. Det betyder at hver grydeske, palet, kokkekniv, skærebræt eller gryde og pande er i en kvalitet, som kan holde til at blive brugt hver dag. Så tøv ikke med at kaste dig ud i at stege sprødt fiskeskind eller skære perfekte bøffer af et stort stykke slagterkød!

Serien er designet og udviklet af den passionerede madentusiast Timm Vladimir i samarbejde med Imerco. Timm Vladimir er måske mest kendt for sin rolle som tv-vært i DR-programmet ”Den store bagedyst” og som dommer i DR-programmet "Maddysten". Men derudover er Timm Vladimir også ejer af en madskole, gastronomisk iværksætter, vinder af tv-programmet ”Masterchef” i 2011 og 2013 og nu er den passionerede madentusiast designeren bag sin egen produktlinje og køkkenredskaber og køkkenudstyr.

I Timm Vladimir Kitchen serien er alle produkter, lige fra læderforklædet til knivene og til gryderne, udviklet med udgangspunkt i Timm Vladimirs madhjerte suppleret med Imercos årelange ekspertise inden for køkkenredskaber og køkkenudstyr. Med produkter fra Timm Vladimir Kitchen kan du også blive en sand mesterkok!