Nem julemad - pulled duck i slowcooker

Her får du en opskrift på pulled duck, som er så nem at lave, at det næsten ikke er til at tro. Du sætter ganske enkelt slowcookeren til at langtidstilberede and og grøntsager, så får du tid til andre gøremål, og resultatet er superlækkert og dejligt mørt kød.

Skrevet af Imerco, d. 06-12-2020 i Inspirér mig
Se alle slowcookere her

Til 4 personer skal du bruge:

1 stor and
2 kviste timian
2 fed hvidløg
1 lime
4 modne tomater
1 sød kartoffel
2 spsk. honning
½ thai chili
1 spsk. røget paprika
Salt 
Peber

Sådan gør du:

Start med at skrælle den søde kartoffel, og skær det i grove stykker.
Pil hvidløg og hak, riv limeskal, skær tomat i ¼, og hak chili.
Læg det hele i bunden af cookeren og læg nu anden ovenpå grøntsagerne.
Krydder med honning og røget paprika samt timian ovenpå lår.
Til sidst krydres der med salt og peber.
Nu skal det stå 6 timer på 80 grader.
Tag anden op af cookeren og skrab kødet af benet med en gaffel og mos grøntsagerne.
Pres limesaften over og server evt. på ristet brød med hakket koriander.

 

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Opskrift på havtornsnaps
Inspirér mig

Opskrift på havtornsnaps