Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: Spar 25% på barudstyr og glas*. Se udvalget her
  • Hjem
  • Jul
  • Julegaver
  • Gaver til ham

Gaver til ham

Julegaver til ham, du gerne vil glæde.
Manden, kæresten, sønnen, faren, vennen.

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
57 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Stegepande
Spar 67%

Eva Trio

Stegepande

Ø 28 cm - Rustfrit stål - Slip-Let® belægning

Ikke medlem
899.95
Medlemspris
299.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco
Røgpistol
Spar 75%

Cook & Baker

Røgpistol

Kompakt letvægtmodel - 25 cm slange

Pris
399.95
Tilbud
99.95

Julegaver til ham

Forkæl manden i dit liv

Om det er manden, kæresten, sønnen eller faren i dit liv, som du ønsker at forkæle med en skøn julegave, så kan du finde den helt rigtige gave til ham, du holder af. Måske ved du, hvad han ønsker sig, eller måske synes du, at det er svært at finde den helt rigtige gave, der kan tænde julelysene i øjnene på ham. Måske vil du bare gerne overraske ham lidt ekstra i år? Uanset er du landet det helt rette sted, for du finder alverdens gode gaver til manden i dit liv. Du kan finde den helt rigtige gave til ham og lade dig inspirere til en overraskende julegave, hvis du ønsker at give noget helt særligt i år.

Julegaver til ham

Vi har samlet en masse gode julegaveønsker her på siden, så du kan finde en lækker julegave til ham, du holder af. Måske ved du, hvad du går efter eller måske søger du inspiration til hans julegave. Begge dele finder du her på siden, hvor vi har samlet masse lækre julegaver, som med garanti vil skabe masser af glæde uanset hvilken slags mand, du gerne vil overraske. Du finder ligeledes masser af god inspiration, hvis ønskelisten ikke er så lang, eller måske slet ikke eksisterer.

Hvad kan man give i gave til ham?

De kan være svært at finde en julegave til ham – særligt hvis du gerne vil give den helt rigtige gave. Den helt rigtige gave rammer plet, og det kan altså godt være lidt svært til tider – selv hvis du kender ham rigtig godt, eller hvis du skal finde en julegave til manden, der har alt. Det ved vi alle kan være en stor udfordring. Derfor har vi samlet en masse gode bud på julegaver, der vil glæde de fleste mænd. Du vil altså sagtens kunne finde en god gave til ham, du gerne vil forkæle til juleaften.

Hvad ønsker han sig?

Mangler du idéer til julegaven til ham? Måske har han ikke nogen ønskeliste? Så kan du finde masser af gode gaveidéer, som du kan lade dig inspirere af her. Vi har også samlet 5 julegaver til ham, og du kan ligeledes finde inspiration til gaver til ham, du holder af på vores gaveside, hvor vi har samlet masser af gaveidéer og inspiration til dig, der har svært ved at finde den rigtige gave.

Gaveideer til ham

Synes du også, at det er udfordrende at finde en gave til ham? Du kan altid lade dig inspirere af hans interesser – måske har han en barista, bartender, kok eller gartner gemt i maven? Så kan du med garanti finde en god gave, der passer til hans interesse, og derfor vil falde i god jord. Det kan være lækkert køkkengrej, smarte gadgets, ting til hjemmebaren eller måske grill- eller haveudstyr. Der er masser af muligheder for at give en lækker gave, som han vil få gavn af og blive glad for. Derved sikrer du dig ikke kun, at han vil blive glad for gaven, men du sikrer dig også, at han vil kunne bruge den i lang tid.

Gaven til manden der har alt

Den største udfordring er at give en god julegave til manden, der har alt. For hvad kan dog overraske ham og være nyttigt for ham, hvis han i forvejen har det, han skal bruge? Du kan sagtens finde en god gave til ham alligevel – for det føles måske som om han har alt, han skal bruge, men passer det mon? Du vil helt sikkert kunne finde en smart gadget eller noget køkkengrej, som han vil sætte pris på i hverdagen – og som han ikke vidste, at han havde brug for. Han vil helt sikkert også kunne bruge noget lækkert elektronik, såsom et par smarte høretelefoner eller en god trimmer.

Personlige gaver til ham

Ønsker du at give ham en personlig gave i år, så vil du med garanti finde en god gave, som vil skabe glæde og give et smil på læben. Du finder både nøgleringe, flotte stjernetegnsfigurer og andre gode favoritter. Måske har han en særlig interesse, som du kan lade dig inspirere af, når du skal finde en gave til ham. Så er du da sikker på, at gaven vil skabe glæde. Det kan også være, at han står, og mangler en god trimmer? Eller en ny, vamset morgenkåbe? Der er masser af muligheder for at finde en personlig julegave til ham.

Find julegaven til ham hos Imerco

Hos Imerco finder du masser af lækre julegaver til manden i dit liv. Vi har et stort udvalg af julegaver til ham og julegaveønsker, som du kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil forkæle ham juleaften. Du kan klikke dig rundt på Imerco.dk og lade dig inspirere eller besøge din Imerco butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige julegave. Uanset vil du finde masser af gode gaver til ham, du holder af. Du finder også alle hans favorit brands såsom Timm Vladimir Kitchen, Cook & Baker, Mixology by Casa Living, Morsø m.m. så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige gave.