Er dit drikkevand så rent, som du tror?

Er der noget i dit drikkevand, der ikke burde være der? Synes du, elkedlen kalker til lidt for ofte? Eller smager vandet bare ikke rigtig godt? Så skal du overveje at installere et vandfiltreringssystem, for uønskede stoffer kan godt undgås – læs med her og få gode råd til rent drikkevand.

Skrevet af Imerco, d. 19-11-2020 i Problemløseren

I Danmark nyder vi godt af at kunne drikke vandet direkte fra hanen. Vi har høje standarder for at kvalitetssikre vores vand fra både offentlige og private vandværk, og det er derfor ikke usundt at drikke det.

Men vores vand kan alligevel godt indeholde små rester af bakterier, vira og pesticider - og ikke mindst har vi masser af kalk i vandet. Vil du være sikker på, at dit drikkevand er rent og fri fra disse uønskede stoffer, så skal du installere et vandrensningssystem i dit hjem.

Rent drikkevand

 5 gode grunde til at filtrere dit drikkevand med Aquaporin:

1. Få rent vand og god samvittighed

Med Aquaporin Inside® ZERO vandrensningssystemet bliver 90-99% af uønskede stoffer – som bakterier, vira og pesticider - filtreret væk fra vandet og giver dig rent drikkevand, der er sikkert at drikke. Så kan du med ro i sindet skænke op for hele familien.

2. Drik sundt vand i hverdagen

Du får sundt og rent vand direkte fra hanen. Om det er til at fylde i ungernes drikkedunke, bruge til forældrenes kaffebrygning eller bare tørsten, der skal slukkes, så giver filtreret vand et sundere, renere og mere velsmagende resultat. Med en vandhane specielt til det filtrerede vand, bliver det ikke nemmere at slukke tørsten i sundt vand.

3. Forlæng din elkedels liv med blødt vand

Kalker din elkedel eller kaffemaskine alt for hurtigt til, vil du have gode fordele af at filtrere det vand, du bruger til at brygge kaffe og te med. ZERO by Aquaporin vandrensningssystem giver blødt vand med meget mindre kalk, end vi er vant til i Danmark, og det skåner dine elartikler.

Rent vand Aquaporin

4. Slip for vand med klorsmag på ferien

Holder du ferie sydpå har du sikkert lagt mærke til, at vandet smager anderledes. Vil du være fri for klorsmagen og være helt sikker på at have rent drikkevand med en god og naturlig smag, skal du filtrere vandet. Før du tager ZERO med til Italien og installerer i ferielejligheden, skal du blot sikre dig, at der er et vandtryk på minimum 2 bar. 

5. Skån miljøet - slut med vand i plastikflasker

Ønsker du at gøre noget godt for miljøet – og for dig selv - og samtidig få rent, velsmagende drikkevand, er et vandfiltreringssystem en god investering. Ikke nok med at du kan tappe friskt, rent vand direkte fra din egen vandhane, du slipper også for udgiften til købevand på flaske, og du kan skære dit forbrug af plastikflasker helt væk.

TIP: Tap det filtrerede vand i en kande og hav det stående i køleskabet. Så har du altid rent og koldt vand klar til servering

Se ZERO by Aquaporin vandrensningssystem her

Relaterede artikler

Vedligehold dit støbejern med denne nemme guide
Problemløseren

Vedligehold dit støbejern med denne nemme guide

Glaspest? Sådan får du skinnende, rene glas
Problemløseren

Glaspest? Sådan får du skinnende, rene glas

Tre fejl, du aldrig må begå med dine gryder
Problemløseren

Tre fejl, du aldrig må begå med dine gryder

Sådan gør du grillen ren
Problemløseren

Sådan gør du grillen ren