Julestel

65 varer
65 varer
Kähler Hammershøi Jul Ovalt Bordfad
Fri fragt!
Kähler Hammershøi Jul Middagstallerken
Kähler Hammershøi Jul Frokosttallerken
Kähler Hammershøi Jul Bordfad
Kähler Hammershøi Jul Skål
Fri fragt!
Bjørn Wiinblad Guirlande Tallerken
Kähler Hammershøi Jul Dyb Tallerken
Bjørn Wiinblad Guirlande Tallerken
Kähler Hammershøi Jul 2020 Krus
Kun online
Bjørn Wiinblad Guirlande Krus
Kähler Hammershøi Jul Desserttallerken
Bjørn Wiinblad Guirlande Saucekande
Bjørn Wiinblad Guirlande Skål
Bjørn Wiinblad Guirlande Skål
Kähler Hammershøi Jul 2019 Krus
Kähler Hammershøi Jul Juleopsats
Kähler Hammershøi Jul Juleopsats
Fri fragt!
Bjørn Wiinblad Guirlande Serveringsfad
Kun 2 tilbage!
Bjørn Wiinblad Guirlande Konfektfad
Kun hos os
Medusa Copenhagen Jingle Bells Krukke m. låg
Kun 1 tilbage!
Medusa Copenhagen Jingle Bells Skål
Kähler Hammershøi Jul Bonbonniere
Kähler Hammershøi Jul Skål
Pillivuyt Vinter Kagetallerken
Kun 1 tilbage!
Lykketrold Familien Grandam Krus - Bedstefar
Kun 1 tilbage!
Kun online
Jette Frölich Vinterstjerner Kop m. underkop
Spar
30%
Kähler Hammershøi Jul 2018 Krus
Kun online
Kommer snart
(1 - 65 ud af 65 varer)

Julestel

Stemningsfulde julestel

Et smukt julestel med klassiske motiver i et moderne design og af god kvalitet er det, der gør forskellen, når julehyggen skal sikres omkring julebordet. Men du behøver ikke at elske røde og grønne farver eller nisser på dit stel for at nyde godt af julestemningen – der findes nemlig flere forskellige julestel, der hver har sit eget design og udtryk. Men der er ingen tvivl om, at uanset hvilket julestel du vælger, så spreder det hygge og skaber en god atmosfære om julebordet.

 

Et smukt opdækket julebord

Hvis du skal være vært til juleaften eller måske skal holde julefrokost, så er et fint og stemningsfyldt julestel dit bedste es i ærmet – det betyder nemlig noget, når du byder dine gæster velkommen til et veldækket bord. Et julestel danner grundlaget for højtidens fest, og sikrer halvdelen af julestemningen omkring julebordet. Desuden er et julestel det perfekte kanvas for din julemiddag, og gør serveringen julet og indbydende.

 

Hvad skal jeg bruge af julestel?

Hvad end du skal lave den helt store formelle julemiddag eller blot en lille juleanretning, så er det ideelt at have servicet i orden. Et julestel er nemlig perfekt til at sætte rammerne om julemiddagen. Middagstallerkener er en selvfølgelighed, men derudover er det også rart at have et fad eller to til at servere flæskestegen og juleanden samt skåle til de hvide og brunede kartofler – og så er en sovseskål helt uundværlig til den brune sovs.

Når du skal servere julegodter og konfekt til kaffebordet er fine juleskåle med til at skabe rammerne om julehyggen. Du kan selvfølgelig også bruge dit julestel til andre anledninger såsom julefrokosten eller til æbleskiverne, som altså bare bliver dét mere indbydende i juleporcelæn.

 

Hvilke julestel findes der?

Hos Imerco finder du et bredt udvalg af julestel fra de mest kendte brands såsom Royal Copenhagen, Bjørn Wiinblad, Kähler, erik bagger a/s m.m. som allesammen på fineste vis kombinerer juletraditioner med moderne design. Vi har derfor julestel til enhver stil og helt sikkert også et, der passer ind i den borddækning, som du foretrækker. Så uanset om du er til det romantiske, det traditionelle, det moderne eller det elegante julestel, kan du finde dit julestel her.

 

Find dit julestel hos Imerco

Du kan finde vores julestel på imerco.dk året rundt, men vil du være sikker på at få fingrene i dit yndlingsstel, så køb det i god tid. Derved risikerer du ikke, at dit julestel er udsolgt, når du står og skal dække dit julebord. Imerco har samlet det fineste julestel til dig på én side, så du får det fulde overblik over vores sortiment. På den måde kan du nemt blive klar til jul med et smukt opdækket julebord. Gå på opdagelse i vores mest kendte julestel såsom Royal Copenhagen Stjerne Riflet JulBjørn Wiinblad GuirlandeKähler Hammershoi Jul eller erik bagger a/s Encore Festivo.

 

 Julestel til juleborddækningen

Din juleborddækning er ikke fuldendt før du har et flot julestel. Det danner nemlig ikke blot rammen om dine juleanretninger, og ikke mindst julemiddagen, og det er ofte også meget traditionsrigt. Mange familier har et bestemt julestel, der dækkes op med år efter år, og tit går julestellet i arv i familien. Et julestel er derfor ofte forbundet med traditioner, og skaber en nostalgisk og glædelig stund, når det tages i brug. Både i form af den traditionsrige julemiddag, der serveres på stellet, men også i form af den historie et smukt julestel fortæller om de mange jule, hvor familien samles om bordet.

Et smukt julestel har altså ikke blot et funktionelt formål, det udgør også en tradition, og fungerer ligeledes som et dekorationselement, der kombinerer nostalgiske julemotiver med moderne design. Der findes flere forskellige julestel, hvilket giver dig rig mulighed for at finde dét, der passer ind i din stil. Og med det rigtige julestel kan du skabe en magisk borddækning, som med det samme får dine gæster i den rette stemning.

 

Sæt stemningen om julebordet med et smukt julestel