Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Udeliv

Sådan får du årets bedste havefest

Står du og skal holde havefest for venner og familie? Så giver vi dig en masse gode tips og tricks, som gør din fest til årets bedste havefest!

Skrevet af Imerco · 20 marts 2019

importedContent

Start med bordet

Saml dit selskab om et veldækket bord, selv når du rykker dit selskab udendørs. Men vær opmærksom på, at bl.a. servietten kan flyve væk. Læg derfor servietten under bestikket, så den bliver på sin plads, til gæsten sætter sig til bords.

Se alle havemøbler

Blødt og lækkert

Hvis dine gæster skal sidde ned det meste af aftenen, så polstrer dine havemøbler med blød hynder og lækre puder. Det er både skønt at sidde i og ser godt ud.

Se alle hynder

Sæt gang i havefesten med musik!

Hvis dit surround sound ikke lige er til at flytte, så kan du anskaffe dig en transportabel højtaler, så du også kan høre musik udendørs. Det giver både mulighed for at have musikken med ud i græsset, hvis I f.eks. spiller kongespil eller vil sidde ude hele aftenen og høre jeres yndlingsballader.

Se alle højtalere

Levende lys skaber hygge

Også udendørs. Så find lanternerne frem og stil dem rundt omkring i haven, på terrassen og ved bordet. Det kan også give lidt lys og ekstra hygge ud på de sene aftentimer.

Læs også: Sådan bekæmper du hvepsene på terrassen

Se alle lanterner

Ildsted eller terrassevarmer?

Forlæng de køligere aftener med varmen og hyggen fra et ildsted. Det giver både lys og varme. Du kan også købe en terrassevarmer, hvis du bor et sted, som ikke egner sig til åben ild.

Se alle terrassevarmere

Læs også: Hold din fødselsdagsfest udenfor