Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Den cremede og røgede rillette er nem at lave, let og luftig i både smag og konsistens - og så passer den perfekt til alle årstiders begivenheder lige fra julemiddage til påskefrokoster. Få opskriften her.
Skrevet af Imerco · 23 oktober 2023En god og velrørt lakserillette går man sjældent galt i byen med. Du får opskriften på en sikker vinder-version her, som tilmed piftes op med en sprød fennikelsalat som topping eller tilbehør.
300 g varmrøget laks
Saft af ½ citron
1 dl cremefraiche 38%
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. fintsnittet purløg
1 spsk. finthakket kapers
Salt og friskkværnet peber
1 fennikel
1 bundt dild
Saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
Salt
Fjern skindet fra laksen, og pluk kødet i stykker med en gaffel. Kom det i en skål. Rør laksen med citronsaft, cremefraiche, sennep, purløg og finthakket kapers. Undgå at røre det helt til mos – der må gerne være lidt stykker laks i. Smag til med salt og peber. Opbevar lakserilletten i køleskabet indtil servering.
Snit fennikel helt tyndt på et mandolinjern. Vend den med plukket dild, citronsaft, olivenolie og lidt salt. Anret fennikelsalaten i en serveringsskål.
Spis lakserilletten på rugbrød, og top med fennikelsalat.