Opskrift på spinatlasagne

Glæd dine vegetariske venner og server lasagne uden kød. Opskriften er nem at følge og resulterer i en skøn ret med masser af spinat og smag.

Skrevet af Inge Skovdal, d. 19-10-2020 i Inspirér mig

Det skal du bruge:

50 gram smør

50 gram mel

1 liter sødmælk

½ dl grønsags bullion

200 gram revet ost

800 gram frossen optøet spinat

Skallen af 1 økologisk citron

12 lasagneplader

50 gram hasselnødder

1 mozzarella

Sådan laver du vegetarlasagnen:

  • Smelt smør, rør melet i og pisk til en melbolle
  • Tilsæt mælk lidt af gangen og til sidst bouillon og vend osten i
  • Rør jævnligt og lad det stå ved lav varme.
  • Læg lasagne sammen, start med ¼ del af spinaten, lidt ostesauce og drys lidt citronskal over og slut af med lasagneplader. Gentag og slut det sidste lag af med spinat og ostesauce og drys med nødder og revet mozzarella
  • Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Nem julemad - pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Nem julemad - pulled duck i slowcooker