Opskrift på cowboytoast

Når man lige er flyttet hjemmefra, kan det godt være uoverskueligt selv at skulle lave mad – hver dag! Men med "Flyttehjemmefra-kogebogen" af Louisa Lorang er der hjælp at hente - her får du opskriften på cowboytoast.

Skrevet af Imerco, d. 21-10-2020 i Inspirér mig
Se alle toastmaskiner

Ingredienser til 2 cowboytoasts:

Fyld:

1 lille aubergine
Salt
2-3 store løg
Olivenolie

 

Bøf:

400 g. hakket oksekød
1 æg
1 spsk. revet løg
1 spsk. worcestershiresauce
Salt og peber
Olivenolie
4 skiver godt (toast-)brød

 

Tilbehør:

Chilisauce
Eventuelt salat

Sådan gør du:

Skær auberginen i skiver, drys dem med salt, og lad dem trække i 5-10 minutter. Skær løgene i skiver, steg dem stille og roligt i olivenolie på en stor varm pande. Det tager tid, de skal blive let gyldne og bløde. Krydr dem med salt. Dup aubergineskiverne tørre, og steg dem gyldne og møre i olivenolie.

Rør kødet med æg, revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form to store og helt flade bøffer. Steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.

Læg aubergine, bøf og løg imellem 2 brød. Toast hele balladen. Server cowboytoast med chilisauce!

Tip: Har du ikke en toaster, så grill dine cowboytoasts på en grillpande, gerne under en tung pande. Eller steg dem på en tør varm pande.

 

Flyttehjemmefra-kogebog


Se alle kogebøger

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker