Opskrift på løgsuppe

Få varmen med en dampende portion løgsuppe. Den franske klassiker byder på lækre løg, og denne opskrift tilføjer lidt bid fra chili og fyld i form af perlespelt.

Skrevet af Inge Skovdal, d. 19-10-2020 i Inspirér mig

Det skal du bruge:

1 kg løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør
1 rød chili
3 l grønsagsbullion
1 tsk røget paprika
4 dl kogt perlespelt
1 spsk. æbleeddike

Sådan laver du løgsuppen:

  • Kog perlespelt efter anvisning på pakken
  • Pil løgene, skær dem i ringe og hak hvidløg
  • Smelt smør og svits løgene, indtil de begynder at blive brune
  • Tilsæt den hakkede chili
  • Tilsæt boullionen og paprika
  • Lad suppen simre i 30 minutter
  • Tilsæt de færdigkogte afdryppede kerner til suppen
  • Smag suppen til med lidt æbleeddike

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker