Find en fantastisk dåbsgave til den lille

Starten på livet er noget helt specielt! Til barnedåb kan du være med til at give en unik gave, som barnet altid vil have med sig. Vi guider dig til den helt rigtige.

Skrevet af Imerco, d. 04-10-2016 i Inspirér mig
Se flere dåbsgaver

Stel og bestik: Den praktiske dåbsgave

Tænderne er med 100 procent sikkerhed på vej i den lille barnemund. Og det betyder, de selv skal til at spise. Mange designere har fået øjnene op for at designe stel og bestik til børn, som holder i mange år. Gå efter bestik i rustfrit stål som kan komme i opvaskemaskinen, for du kan godt regne med, at det kommer til at blive brugt flittigt. Vælg samtidig et sødt stel, der gør det sjovt for både forælder og barn at spise.

 børnestel og bestik med grønt

Se alt børnebestik

Søde dyr til børneværelset

At vælge gaver med dyr er et stensikkert hit hos børn, men også hos forældrene, for dyrene pynter gevaldigt på børneværelset. Vælg for eksempel træfigurer, der ikke går så let i stykker under heftig barneleg. Uanset hvor meget de bliver krammet, så kan de holde i årevis – og måske gå i arv. Giv dit eget yndlingsdyr i gave, så bliver det også dejligt personligt. 

Se alt Kay Bojesen

Læs også: Borddækning til drengens barnedåb 

Borddækning til pigens barnedåb

Den klassiske dåbsgave: Flaget

Til enhver festlig begivenhed hører et Dannebrogsflag. Markér det nye lille liv ved at give barnet sit helt eget flag, som familien kan bruge igen og igen. De små flagstænger er særligt populære til børnefødselsdagen, hvor barnet stolt kan have det stående ved sin plads. Vælg et tidløst design, der holder helt til 18-års-dagen.

fødselsdagsflag og gaver 

Se alle flag

Figurer med masser af personlighed

Børn elsker ting, der sætter gang i deres livlige fantasi. Så hvorfor ikke give barnet en lille lykkefigur, som både kan pynte på reolen, bringe lykke og leges med igen og igen? Det er en sjov og kreativ gave, som man aldrig kan gå galt i byen med. 

Tivoli træfigurer fra Normann Copenhagen

Se alle figurer

Se flere dåbsgaver

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker