Beskrivelse
Lille santoku kniv fra Miyabi 6000MCT med en bladlængde på 140 mm og en skarphed på 63 Rockwell.
- Dimensionalt stabilt skaft i det smukt årede Pakkatræ sikrer perfekt balance, enestående komfort og utrættelig skæreevne uanset skæreteknik
- Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed
- En alsidig kniv, som kan bruges til både grøntsager, kød og fisk
Æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med godt design. Knivene i MIYABI 6000MCT sortimentet ser usammenlignelig smukke ud – og deres funktionelle egenskaber imponerer både professionelle kokke og entusiastiske amatørkokke. Dette skyldes blandt andet, at bladet og skaftet passer perfekt sammen og derved danner en enkelt harmonisk enhed. Bladets smukke, udhamrede finish fuldender det elegante, orientalske design.
Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.