Valentinsgaven til ham: Find den helt rigtige

På Valentinsdag forkæler vi vores kære med søde ord og gaver. Men det kan være svært at finde en symbolsk valentinsgave til ham, der betyder allermest for dig. Vi har derfor samlet lidt inspiration til valentinsgaven til ham. Læs med her.

Skrevet af Imerco, d. 30-01-2018 i Inspirér mig

Valentinsdag er altid den 14. februar – dagen der står i romantikkens navn. Som oftest er det i form af en gave, der symboliserer vores kærlighed til hinanden. Men valentinsgaven til ham kan være svær at finde, især hvis din Valentin er typen, der har alt. Vi har derfor samlet 6 idéer til valentinsgaven til ham.

Valentinsgaven til ham der sætter pris på en god drink

Kan din Valentin godt lide en drink, når vennerne eller familien er på besøg? Så vil han med garanti blive glad for elegante krystalglas, som ligger godt i hånden, når der nydes en god rom eller whisky. Er han hoppet med på hjemmebar trenden, vil en flot karaffel eller whiskytønde tilføje hjemmebaren et elegant touch og samtidig fremstå som en smuk del af boligindretningen. 

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham, der kan lide en god drink

Shop her

Læs også: Den perfekte drink til din hjemmebar

Godt køkkengrej - den perfekte valentinsgave til hjemmekokken

Gastronomi kan være en videnskab. Måske er det derfor, at mange mænd kaster sig over den mere komplicerede, tekniske og lidt nørdede del af madlavningen. Er din Valentin vild med de nyeste gadgets til køkkenet, så forkæl ham med en af tidens mest populære gadgets; en trykkoger eller sous vide stav. Forhåbentlig resulterer det også i flere lækre måltider til dig.

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham, der sætter pris på godt køkkengrej

Shop her

Læs også: 3 ting du (også) kan bruge din sous vide til

Valentinsgaven til den designbevidste mand

Vil du glæde den designbevidste mand, skal du holde dig til de klassiske mærker og materialer. Stål og træ er som regel et sikkert hit, men prøv alligevel at finde en gave, som passer til hans stil og personlighed. Er han glad for dyr, er Kay Bojesens ikoniske trædyr en oplagt gaveidé. Sætter han pris på design, der er en historie bag, vil Royal Copenhagens første stel, Musselmalet Riflet designet i 1775, eller Georg Jensens klassiske designs falde i god jord.

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham den design nteresserede

Shop her

Fastfood på den sunde måde

Bacon og burger. To ord som kan få de fleste mænd til at smile. Men skal den gode form holdes, er det en god idé, hvis det er den hjemmelavede af slagsen. Og med det rigtige grej kan din Valentin selv lave den lækreste fastfood, når sulten melder sig - og endda i en sundere version.

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham, der elsker fastfood

Shop her

Læs også: Lav sund fastfood i dit eget køkken

Grillmester hele året rundt

Ild og udendørs madlavning har sin egen charme og hører sig til den danske sommer. Er din Valentin typen, som elsker at lave mad på grillen hele året rundt, er nyt grilludstyr til en saftig bøf eller en sprød pizza lige sagen.  

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham, der elsker at grille

Shop her

Læs også: 5 uundværlige ting til grillen

Valentinsgaven til ham med humor

Et godt grin er guld værd. Så find en valentinsgave til ham, der kan få jer begge til at grine. Har han en yndlingssmiley, som han altid bruger i sine sms-beskeder, vil en Smiley Hoptimist være en sjov gimmick. Minder din Valentin dig om en af karaktererne i Mumi tegneserien, så fortæl ham det på en humoristisk måde via et krus med hans karakter. Mumi er f.eks. eventyrlysten, glad for sine venner og elsker at samle sten og skaller. Mumrikken er til gengæld en filosofisk vagabond, der vandrer hele verden rundt, fisker og spiller harmonika. Mulighederne for at matche din Valentin med en Mumi karakter er mange.

Se vores udvalg af valentinsgaver til ham med humor

Shop her

Hvad er Valentinsdag?

Har du egentlig styr på, hvorfor vi fejrer Valentinsdag? Der er flere bud på, hvem Valentin er. Den mest udbredte historie går på, at det var en kristen præst fra Rom, som viede unge par i Romertiden, hvor Kristendommen ikke var statsreligion, og ægteskab var forbudt. Valentins vielser blev opdaget, og han blev sat i fængsel - idømt dødsstraf. Imens Valentin ventede på sin straf, siges det, at han helbredte en fangevogters blinde datter, så hun igen kunne se. Det var til selv samme pige, at Valentin kort før hans henrettelse, angiveligt den 14. februar 269 e. Kr., skrev et sødt afskedsbrev underskrevet ”din Valentin”. En romantisk gestus, som vi nu markerer hvert år den 14. februar.

Læs også: Sådan laver du den perfekte valentinsmiddag

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker