Opskrift på let og perlende iskaffe: Espresso Tonic

Lettere og mere frisk end almindelig iskaffe – og så føles den perfekt perlende på tungen.

Skrevet af Imerco, d. 03-06-2021 i Inspirér mig

Islatten kan meget vel få skarp konkurrence, når først du har smagt den perlende, friske Espresso Tonic.

Den er lettere og mere tørstslukkende end andre iskaffer og er dermed den perfekte opkvikker på en solrig eftermiddag.

Servér gerne på terrassen, som alkoholfri aperitif.

Opskrift på Espresso Tonic

  • Brug et enkelt shot espresso (25-30 cl) på espressomaskinen. Bryg det gerne direkte i et decilitermål eller en mælkekande med hældetud.
  • Fyld et højt glas med isterninger og fyld så 3/4 dele af glasset op med tonic.
  • Hæld forsigtigt espresso ned i den ene side, så kaffen lægger sig som et smukt lag over den klare tonic.
  • Servér straks.
Se alle espressomaskiner

Relaterede artikler

Lav selv den lækreste julesnaps
Inspirér mig

Lav selv den lækreste julesnaps

10 konfirmationsgaver, der hitter hos konfirmanden
Inspirér mig

10 konfirmationsgaver, der hitter hos konfirmanden

Skab en personlig vægreol
Inspirér mig

Skab en personlig vægreol

Quiz: Hvor meget ved du om Royal Copenhagen?
Inspirér mig

Quiz: Hvor meget ved du om Royal Copenhagen?