Denne model er den manuelle version af model 1520 og duer således til de fleste typer knive - både vestlige og asiatiske knive.
- Både til vestlige og asiatiske knive
- 3 lette trin for en super skarp kniv
- Alle skiver er affjedrede for bedst resultat
Hvis man som de fleste, både har et par gode tyske knive og nogle japanske superknive, så kunne det være denne manuelle model, du skal vælge.
Der er tre sæt ridser til slibningen. De to første er til henholdsvis vestlige og asiatiske knive, hvor den sidste er til polering af begge typer - også til brødknive.
Alle skiverne i maskinen er affjedrede, så du ikke oversliber kniven eller sliber den skæv!
Blot 3 lette trin for et skarpt resultat
Trin 1 og 2 vil rette og opbygge den korrekte vinkel på kniven, nemlig 15° på asiatiske knive og 20° på europæiske. Mens trin 3 retter og forstærker æggen ved at gøre den lidt kortere, så den ikke bøjes ved almindelig brug.
Skær, uden at presse, 5-6 gange frem og tilbage i trin 1 eller 2 (alt efter kniv) og 5-6 gange i trin 3. På den måde får du en super skarp kniv, som både holder længere og typisk er bedre end da du købte den.
Trin 3 er også til takkede brødknive.