OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Zwilling Spirit Gryde

5,8 liter - Rustfrit stål - Stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Gryden fra Zwillings Spirit serie fusionerer æstetisk og ergonomisk køkkengrej. Spirits håndtag har alle et godt og behageligt greb, og bunden af gryden giver dig en 3-lags konstruktion med en kerne af aluminium, der sikrer en hurtig og jævn varmefordeling. Den rundede kant betyder, at det bliver nemmere at hælde vand eller sauce fra. Gryden er slidstærk, og den er egnet til alle komfurtyper - også induktion. Du får et glaslåg sammen med gryden.

Gryden rummer op til 5,8 liter.


Gryden fra Zwillings Spirit serie fusionerer æstetisk og ergonomisk køkkengrej. Spirits håndtag har alle et godt og behageligt greb, og bunden af gryden giver dig en 3-lags konstruktion med en kerne af aluminium, der sikrer en hurtig og jævn varmefordeling. Den rundede kant betyder, at det bliver nemmere at hælde vand eller sauce fra. Gryden er slidstærk, og den er egnet til alle komfurtyper - også induktion. Du får et glaslåg sammen med gryden. Gryden rummer op til 5,8 liter.