Se alle ismaskiner.
Syrlig citronsorbet
Det skal du bruge til syrlig citronsorbet:
3 dl sukker
3 dl vand
2 dl friskpresset citronsaft
1 spsk. finthakket økologisk citronskal
Sådan laver du syrlig citronsorbet:
- Bring sukker og vand i kog ved jævn varme. Skru ned på laveste niveau, og lad blandingen simre i ca. 3-5 minutter, indtil sukkeret er opløst.
- Lad sukkersiruppen køle af, og rør den sammen med citronsaft og -skal.
- Hæld blandingen i din ismaskine, og kør i ca. 30-40 minutter, til den tykner.

Se alle cocktailglas.
Kaffeis
Det skal du bruge til kaffeis:
2 dl sødmælk
1 1/4 dl sukker
3 1/4 dl piskefløde
1-2 skud espresso
Evt. 1 tsk. ren vaniljeekstrakt
Sådan laver du kaffeis:
- Pisk sødmælk og sukker i 1-2 minutter ved lav hastighed, indtil sukkeret er opløst.
- Tilsæt fløde, og smag til med kaffe og evt. vanilje.
- Hæld blandingen i din ismaskine, og kør i ca. 30-40 minutter, til den tykner.

Læs også: Lav lækre desserter på grillen
Chokoladeis med skumfiduser
Det skal du bruge til chokoladeis med skumfiduser:
2 dl sødmælk
240 g af din yndlingschokolade
1 dl sukker
2 dl piskefløde
1 tsk. ren vaniljeekstrakt
Chokoladesauce
4-5 spsk. hakkede skumfiduser
Sådan laver du chokoladeis med skumfiduser:
- Opvarm sødmælken til den begynder, at boble i kanten.
- Blend chokolade og sukker, indtil chokoladen er meget finthakket.
- Tilsæt den varme mælk, og kør, indtil massen er helt glat, og lad den køle helt af.
- Rør fløden i, og smag til med vanilje.
- Hæld blandingen i din ismaskine, og kør i ca. 30-40 minutter, til den tykner.
- Læg isen i fryseskålen lagvis med chokoladesovs og hakkede skumfiduser.
Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du laver din egen is. Skift for eksempel citronsaften i din sorbet ud med saft fra jordbær, appelsin eller pink grapefrugt.Læs også: 3 snacks du kan lave på bålet
Se alle ismaskiner.