Pavlova med flødeskum og friske bær

Når det bliver lunt i vejret, og solen titter frem, er pavlova en skøn og sød dessert at sætte tænderne i. Her får du opskriften på pavlova med flødeskum og friske bær.

Skrevet af Imerco, d. 14-03-2021 i Inspirér mig
Se alle håndmixere her

 

Det skal du bruge:

2 æggehvider
125 g sukker
1 tsk. eddike
1 tsk. majsmel
2,5 dl piskefløde
500 g blandede bær

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne stive med håndmixer
Tilsæt eddiken og derefter sukker og majsmel
Pisk igen indtil skummet bliver sejt
På sukkerdrysset bagepapir sprøjtes marengsen ud i en cirkel
Bag pavlovaen i ovnen ved 100 grader i 2 timer
Pisk fløden let og luftig med en håndmixer
Top pavlovaen med flødeskum og friske bær

 

pavlova

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Nem julemad - pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Nem julemad - pulled duck i slowcooker