Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Bag småkager med appelsin og kanel, så hele huset dufter af jul. Tag børnene med i køkkenet til julebagningen, og lad dem pynte de små julekager.
Skrevet af Imerco · 4 november 2020Opskriften giver ca. 30 stk.
1 tsk. stødt kanel
200 g Valsemøllen kage hvedemel
75 g flormelis
100 g blødt smør
2 æggeblommer
Skal af 1 økologisk appelsin
100 g flormelis
15-20 g æggehvider
Lidt rød og brun pastafarve
Sigt kanel, mel og flormelis ned i en stor skål og ælt smørret ind i melet
Tilsæt æggeblommer og appelsinskal og ælt dejen til den samler sig
Kom småkagedejen i en pose og læg den på køl i 30-60 min.
Udrul dejen i lidt mel på køkkenbordet, og udstik småkager med en rund udstikker (6 cm i diameter)
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200°C (185°C varmluft) i 8-12 minutter
Lad dem køle af på en rist
Pynt småkagerne som fx små rensdyr, når de er kølet helt af.
Opskriften er udarbejdet af Ditte Julie i samarbejde med Valsemøllen.
Se alt bageudstyr.