Den friske og syrlige drink: Moscow Mule

Moscow Mule blev opfundet i Californien i 1940'erne og er kendetegnet ved altid at blive serveret i et kobberkrus. Her får du opskriften på den friske drink, der har masser af syrlig smag.

Skrevet af Imerco, d. 03-12-2020 i Inspirér mig

Ingredienser:

Vodka
Gingerbeer
Limesaft
Strimler af ingefær, frisk lime eller mynte til pynt

Sådan gør du:

Hæld 2-4 cl vodka op i kruset fyldt med isterninger.
Fyld op med gingerbeer og saften fra en lime.
Smag til og pynt evt. med tynde strimler ingefær, frisk lime eller mynte
Server Moscow Mule i de karakteristiske kobberkrus.

Se alle Moscow Mule krus her

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker