Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Elsker du jul og spændende julesmåkager ligesom os? Så kan du gå i køkkenet med opskriften på disse velsmagende småkager med ingefær og pistaciekaramel fra Ditte Julie.
Skrevet af Imerco · 4 november 2020Se alt fra by Ditte Julie.
Opskriften giver ca. 20 stk.
1 tsk. stødt ingefær
200 g Valsemøllen kage hvedemel
75 g flormelis
100 g blødt smør
2 æggeblommer
65 g pistacienødder
35 g lyst rørsukker
1 tsk. honning
20 ml piskefløde
20 g smør
Sigt ingefær, Kage Hvedemel og flormelis ned i en stor skål og ælt smørret ind i melet.
Tilsæt æggeblommer og ælt dejen til den samler sig.
Kom småkagedejen i en pose og læg den på køl i 30-60 minutter.
Kom lyst rørsukker, honning, fløde og smør i en gryde. Kog det ind til det har en temperatur på 120 grader.
Pistaciekaramel: Hak pistacienødderne mellemfint og vende dem i karamelmassen. Lad det stå på bordet og køle en smule.
Udrul dejen i lidt mel på køkkenbordet, og udstik småkager med en rund udstikker (6 cm i diameter – gerne med en lille bølgekant). Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og læg en lille kugle af pistaciekaramel i midten af småkagen. Bag dem ved 200°C (185°C varmluft) i 8-12 minutter.
Lad dem køle af på en rist.
Opskriften er udarbejdet af Ditte Julie i samarbejde med Valsemøllen.
Se alt bageudstyr.