Julecookies med tranebær og kokos

Lækre julecookie med tranebær og kokos perfekt til den søde juletid. Hvis du gerne vil bage nemme og lækre julesmåkager, kan du give dig i kast med disse smørbagte småkager med tranebær og kokos, som Ditte Julie har udviklet.

Skrevet af Imerco, d. 22-10-2020 i Inspirér mig
Se alt bageudstyr fra by Ditte Julie

Ingredienser til ca. 25 stk:

125 g blødt smør
125 g lyst rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
1/4 tsk. salt
180 g Valsemøllen Kage Hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
75 g kokosmel
100 g tørrede tranebær

Sådan gør du:

Kom smør, rørsukker og vaniljesukker op i en skål, og ælt det sammen med hænderne.
Tilsæt æg og salt.
Sigt herefter Kage Hvedemel og bagepulver i dejen – ælt det godt sammen og derefter tilsæt kokosmel.
Hak tranebær og ælt det i dejen.
Placer klumper af cookiedejen med en spiseske på en eller flere bageplader beklædt med bagepapir. Vær obs på, at de godt kan flyde lidt ud
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (180 °C varmluft) i ca. 8-10 minutter. De skal være gyldnede i kanten.
Lad dem køle af på en bagerist.

Tip: Julecookies kan sagtens fryses ned – så lav gerne dobbelt position, og hav altid lidt lækkert i fryseren, hvis gæsterne skulle komme lidt uanmeldt.

Opskriften er udarbejdet af Ditte Julie i samarbejde med Valsemøllen.

 
Se alle kogebøger af Ditte Julie

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker