Få en god start på dagen med hjemmelavet granola

Hjemmelavet granola smager fantastisk. Lav en ordentlig portion og opbevar den i et flot glas eller en praktisk opbevaringsbøtte. Så kan du hver morgen servere en skøn portion granola på yoghurt evt. med lidt frisk frugt.

Skrevet af Imerco, d. 29-11-2020 i Inspirér mig

Ingredienser:

50 g smør
50 g honning
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
3 dl grovvalsede havregryn
3 dl rugflager
3 dl speltflager

Sådan gør du:

- Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Smelt smørret på en lille pande og tilsæt honning. 
- Hak nødder og mandler groft og vend dem i en skål med havregryn, rug- og speltflager.
- Hæld honningsmørret i nødde- og kornblandingen og vend rundt. Kom blandingen på en bradepande, bred den ud og rist den i ovnen i ca. 10 minutter. Vend rundt i granolaen og rist den videre i ca. 10 minutter, til det er gyldent. Sluk for varmen og lad granolaen tørre i ovnen med halvåben ovnlåge.

 
Se alle madopbevaring her

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Pulled duck i slowcooker