Skal der snacks på bordet i weekenden, så byd dine gæster på lækre nødder og bær i de fine skåle fra Georg Jensen. Det ser så fint ud med de tre ens skåle på række i den lille træbakke, men delene kan også sagtens bruges hver for sig.
Klassisk design Design af Sigvard Bernadotte Elegant udtryk med fine riller
De tre skåle er udført i blankpoleret rustfrit stål, og selve bakken er i røget egetræ med en lakeret overflade for at kunne modstå hverdagens slid og pletter.
Designeren bag: Prins Sigvard Bernadotte
Georg Jensen og Prins Sigvard Bernadottes lange og givtige samarbejde startede kort efter, at Bernadotte blev uddannet fra det kongelige kunstakademi i Stockholm i 1929. I denne periode gjorde funktionalismen sit indtog, hvilket Bernadotte lod sig inspirere af ved at inkorporere funktionalismens elegance i sine designs.
Prinsens tilknytning til Georg Jensen er et vigtigt kapitel i skandinavisk designs i forvejen rige historie. Bernadotte-kollektionen har i mange generationer været en designfavorit og er det stadig den dag i dag.