KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(7)

erik bagger a/s Glassæt - 8 stk.

50 cl/5 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Mangler du inspiration til gaven til værten, der har alt? Elegance repræsenterer moderne kvalitet, der ligger godt i hånden. Øl- og snapeglas i Elegance-serien er kendetegnet af den karakteristiske stålmanchet omkring glassenes kraftige stilk. Ølglassene tåler opvaskemaskine på glasprogram, og der er 2 års garanti mod glaspest.

Du får 1 gaveæske med 4 ølglas og 4 snapseglas.

Ølglasset indeholder op til 50 cl og snapseglasset op til 5cl.

Design: Erik Bagger.
Mangler du inspiration til gaven til værten, der har alt? Elegance repræsenterer moderne kvalitet, der ligger godt i hånden. Øl- og snapeglas i Elegance-serien er kendetegnet af den karakteristiske stålmanchet omkring glassenes kraftige stilk. Ølglassene tåler opvaskemaskine på glasprogram, og der er 2 års garanti mod glaspest. Du får 1 gaveæske med 4 ølglas og 4 snapseglas. Ølglasset indeholder op til 50 cl og snapseglasset op til 5cl. Design: Erik Bagger.
6. januar 2020

God oplevelse

Gode ølglas med fin form..og fine snapseglas

Michael M.
4. januar 2020

En rigtig flot julegave til min søn

Glassene er elegante og var lige min søns ønske

Irene J.
31. december 2019

Øl-og snapsglas

glassene er helt som forventet

bent m.