amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

by Ditte Julie Silikoneform m. firkanter

L/B 4 cm - Silikone - Rosa

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Tænk kreativt og leg med de klassiske desserter ved at bruge nye former til din kage, mousse eller creme.



  • Fremstillet i silikone af høj kvalitet

  • Tåler både fryser og ovn

  • Tåler opvaskemaskine


Knivskarpe resultater


Det er for alvor gjort nemt at lave smukke kager uanset om du er ny eller erfaren i det søde køkken. Med silikoneformen fra by Ditte Julie får du mulighed for at eksperimentere med dine desserters udseende og smag.


Formen tåler temperaturer fra -60°C til 230°C og du kan derfor fryse din mousse helt ned, inden du tager den ud af formen. Som prikket over i’et kan du pynte af med fx velvetspray, glaze eller lege med seriens øvrige forme, som løfter kagen til et nyt niveau.


Nem at arbejde med


Silikoneformen har plads til 9 små firkanter på 4x4 cm med en lille uddybning i midten. Formen er fremstillet i platinumsilikone af høj kvalitet og er derfor nem at arbejde med. Formen tåler at blive brugt flittigt og sikrer en perfekt overflade på dine små desserter.


Tip! Når du har fyldt formen med mousse, er det vigtigt, at du lader det fryse helt. Når du skal have moussen ud igen, skal du først forsigtigt løsne den i toppen med en kniv langs kanten - og presse indholdet ud nedefra. Vær ikke bange for at bruge lidt kræfter, da en ny silikoneformen ofte skal arbejdes i gang.


Bageprofilen Ditte Julie Jensen


Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.


Sådan får du dine mousser ud af formen



Sådan vedligeholder du silikoneforme


Tænk kreativt og leg med de klassiske desserter ved at bruge nye former til din kage, mousse eller creme.

  • Fremstillet i silikone af høj kvalitet
  • Tåler både fryser og ovn
  • Tåler opvaskemaskine

Knivskarpe resultater

Det er for alvor gjort nemt at lave smukke kager uanset om du er ny eller erfaren i det søde køkken. Med silikoneformen fra by Ditte Julie får du mulighed for at eksperimentere med dine desserters udseende og smag.

Formen tåler temperaturer fra -60°C til 230°C og du kan derfor fryse din mousse helt ned, inden du tager den ud af formen. Som prikket over i’et kan du pynte af med fx velvetspray, glaze eller lege med seriens øvrige forme, som løfter kagen til et nyt niveau.

Nem at arbejde med

Silikoneformen har plads til 9 små firkanter på 4x4 cm med en lille uddybning i midten. Formen er fremstillet i platinumsilikone af høj kvalitet og er derfor nem at arbejde med. Formen tåler at blive brugt flittigt og sikrer en perfekt overflade på dine små desserter.

Tip! Når du har fyldt formen med mousse, er det vigtigt, at du lader det fryse helt. Når du skal have moussen ud igen, skal du først forsigtigt løsne den i toppen med en kniv langs kanten - og presse indholdet ud nedefra. Vær ikke bange for at bruge lidt kræfter, da en ny silikoneformen ofte skal arbejdes i gang.

Bageprofilen Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.

Sådan får du dine mousser ud af formen

Sådan vedligeholder du silikoneforme