Bisva Sico S250 Premium Vakuummaskine

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

S250 Premium vakuummaskinen fra Bisva er lavet til den private forbruger, som både vil bruge vakuummaskinen til sous vide og til almindelig langtidsholdbar opbevaring af mad.

  • Automatisk og manuel forseglingsteknik
  • 2 forseglinger
  • Max bredde 25 cm

Vakuummaskinen har dobbelt forsegling og en virkelig kraftig pumpe, der trækker 20 liter pr. minut og vakuumerer op til 98% på meget kort tid.

Denne model har en maks. bredde på 25 cm., har to forseglinger og både automatisk og manuel forseglingsteknik. 

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.

Sous vide-metoden og marinering

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.

S250 Premium vakuummaskinen fra Bisva er lavet til den private forbruger, som både vil bruge vakuummaskinen til sous vide og til almindelig langtidsholdbar opbevaring af mad.

  • Automatisk og manuel forseglingsteknik
  • 2 forseglinger
  • Max bredde 25 cm

Vakuummaskinen har dobbelt forsegling og en virkelig kraftig pumpe, der trækker 20 liter pr. minut og vakuumerer op til 98% på meget kort tid.

Denne model har en maks. bredde på 25 cm., har to forseglinger og både automatisk og manuel forseglingsteknik. 

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.

Sous vide-metoden og marinering

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.