Få restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv – langtidstilbered dine råvarer med Smart sous vide-staven fra Witt.
Med WIFI Kan bruges i en gryde du allerede har App med opskrifter inkluderet
Hvorfor sous vide?
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Sådan bruger du sous vide
Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Smart sous vide-staven. Nu kan du tage på arbejde, starte tilberedningen via din smartphone når som helst og have maden færdigtilberedt, når du kommer hjem.
Nem at betjene
Smart sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 25 liter. Staven sikrer 360° vandcirkulation og arbejder i temperaturintervallet 40–95°C med en stabilitet på ± 0,1 °C ved 60 °C. Et højopløsnings-LCD-display, alarm ved lavt vandniveau, forsinket start/autosluk samt et rengøringsvenligt design, gør sous vide-staven fra Witt yderst nem at betjene.