Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
 • Hjem
 • Udeliv
 • Havemøbler

HAVEMØBLER

Alle havemøbler

Havemøbelsæt

Mandalay Toscana Verona Havebord I Have
 • Ryd valg
 • 300-600
 • 0-300
Filter
 • Ryd valg
 • 300-600
 • 0-300

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/udeliv/havemoebler

Havemøbler

Udeliv

med stemning

Når de solrige og varmere dage nærmer sig, er det tid til udeliv. Det er øjeblikket, hvor vi trækker os udenfor, og bringer havemøblerne frem for at nyde det udendørs liv til fulde.

Split Hero (70)

Tid til udeliv

Når dagene med sol og varme nærmer sig, så er det tid til udeliv. Naturen spirer, fuglene synger og solen titter frem og varmer så dejligt. Det er svært at modstå fristelsen til at få klargjort alt fra haven og terrassen til udeliv, når foråret viser sine første tegn, og sommeren kommer tættere på. Så er det nemlig tid til at rykke udenfor og stille havemøblerne frem, så udelivet kan nydes i fulde drag. Og det gælder selvfølgelig også for dig med en altan, for her kan du sagtens indrette dig med lækre altanmøbler, der inviterer til altanhygge og masser af solskinstimer.

Lune sommeraftener

Der er ikke meget, der slår en lys og lun sommeraften, hvor grillen er tændt, børnene leger og vennerne snakker og hygger sig i det gode selskab og med lidt koldt at drikke. Det er snart tid til at finde havemøblerne, der kan danne de helt perfekte rammer for sommeraftenener som disse, så udelivet kan starte! Og så skal havemøblerne og indretningen af dine udearealer jo helst være indbydende og hyggelige, så du får nytte af din terrasse eller altan. Med få tips og tricks kan du nemt gøre plads til både grillhygge og afslapning – se vores guide sådan gør du din terrasse mere hyggelig.

Find de bedste havemøbler hos Imerco

Er du klar til sommeren? Hvis ikke finder du her de bedste havemøbler. Vi har alt fra havemøbelsæt til både små og store udearealer til liggestole, haveborde og andre havemøbler. Du finder havemøbler i mange forskellige materialer og designs, men altid med fokus på god kvalitet. Så er du på udkig efter et sæt havemøbler i et lækkert og moderne design, så er det bare med at gå på opdagelse her på siden og lade dig inspirere til indretningen af din terrasse eller altan.

Køb dine havemøbler hos Imerco

Hos Imerco tilbyder vi et solidt udvalg af havemøbelsæt, cafésæt, liggestole, loungesæt og løse havestole og haveborde. Derved har du masser af muligheder for at indrette dine udearealer præcis som du ønsker. Vi har havemøbler fra nogle af de bedste producenter i kategorien, bl.a. Mandalay, Bloomingville, Lene Bjerre og CASA Living – så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Desuden finder du ofte havemøbler til et godt tilbud, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten for at få havemøbler til en god pris.

Sid blødt

med havehynder

Med bløde og behagelige havehynder kan du nyde mange timer udendørs. Forkæl dig selv og dine gæster med en komfortabel siddeoplevelse og skab et atmosfærefyldt udendørsrum, hvor hygge og komfort går hånd i hånd.

Se alle havehynder her

Dét siger

eksperten

 • Rengør og behandl dine træhavemøbler minimum én gang om året og gerne to – start sæson og slut sæson
 • Hvis hverdagen er travl og tiden knap, findes der vedligeholdelsesfrie havemøbler i f.eks. plast, polyrattan, aluminium
 • Forlæng dine havemøblers levetid ved at stille dem ind i vinterhalvåret
Læs mere om Tuva
Tuva - udelivsekspert

Indret haven

med stil

Skal din indretning på terrassen eller altanen gå op i en højere enhed, så brug parasoller og havehynder til at give det sidste touch. Med en parasol kan du på elegant vis skærme for solen – og på dage hvor solen står højt, er en parasol den bedste løsning.

Hvornår sætter man havemøbler ud?

Mange vælger at sætte dem ud allerede i marts måned. Her er vejret nemlig forholdsvist mildt, og det begynder så småt at blive lunere og lysere. I marts begynder solen at komme frem og solens stråler varmer, og giver ægte forårsfornemmelser. Derfor er det bare med at få købt dine nye havemøbler, eller få klargjort dem du har i forvejen, stille dem ud og nyde de første solstråler.

Skal havemøbler ind om vinteren?

Du kan med fordel tage dine møbler ind om vinteren, da det vil forlænge levetiden – også selvom de kan tåle at stå ude hele året. Desuden undgår du, at de bliver beskidte, når de igen skal bruges til foråret. Når du opbevarer dine havemøbler om vinteren, er det vigtigt at vælge et sted, der er tørt og bevarer nogenlunde den samme luftfugtighed, f.eks. en tør kælder, et skur eller et anneks. Har du træmøbler så husk også at stille dem på et tørt underlag, så der ikke udvikles svamp.

Hvilke havemøbler kan stå ude hele året?

Om dine havemøbler kan stå ude hele året rundt, kommer an på materialet. Er de lavet af plastik eller nonwood, kan de stå ude hele året og kræver minimal vedligeholdelse. Er de derimod lavet af træ, så skal du være opmærksom på træsorten, da det er forskelligt, hvilken pleje og vedligeholdelse de forskellige træsorter kræver. Teaktræ kan godt stå ude hele året, og kræver ikke megen vedligeholdelse, da det er en robust og holdbar træsort. Teaktræet vil med tiden få en smuk patinering. Det er dog altid en god idé at tage dem ind om vinteren for at forlænge levetiden.

Materialer

Materialet på dine nye havemøbler er ikke helt ligegyldig, da det har en betydning for hvor meget du skal vedligeholde havemøblerne samt hvordan kvaliteten er – er du i tvivl om hvad du skal se efter når du kigger på havemøbler? Se vores guide sådan tjekker du kvaliteten på havemøbler.

Dæk et skønt sommerbord med de flotte havemøbler af træ, f.eks. i flot teaktræ fra Mandalay eller indret med elegante havestole i rattan, som er både har et flot design, og kræver minimal vedligeholdelse, som du kan se i vores guide sådan vedligeholder du kurvemøbler.

CASA Living leverer et bud på sommerens havetrend med havemøbelsæt i både cement og plastik med et råt og moderne udtryk. Lene Bjerre er med sine bambus havemøbler med på den seneste havetrend, der skaber tropiske fornemmelser. Desuden er bambusmøbler nemme at vedligeholde – se vores guide sådan vedligeholder du bambus havemøbler.

Loungesæt

Skal din terrasse emme af ren og skær afslapning og have en eksklusiv fornemmelse, så skal du have fat i et loungesæt. Med et loungesæt kan du tage stuen med ud i haven og skabe et hyggeligt udendørsmiljø. Loungesæt gør det muligt at samle dine gæster på bekvem vis, når vejret er godt. Et loungesæt, som oftest består af mindst én havesofa og et havebord, kræver en del plads, så det er en forudsætning, at du har en stor terrasse, der kan rumme loungesættet.

Se alle loungesæt

Cafésæt og altanmøbler

Et cafésæt i haven eller på altanen indbyder til at nyde kaffen udenfor, når vejret er lunt. Et cafésæt og andre altanmøbler fylder ikke så meget, så det er ideelt på en lille altan eller i et hjørne i haven. Har du et cafésæt i haven, kan du med fordel rykke det rundt alt efter, hvor du vil sidde – de fleste cafésæt er nemlig nemme at håndtere, og er ikke tunge. Se vores 5 uundværlige råd, du bør indrette din altan efter.

Haveborde og havestole

Måske har du i forvejen et havemøbelsæt, og mangler ekstra havestole, eller måske skal havebordet skiftes ud? Det kan også være, at du bare gerne vil have mulighed for at mikse og matche dine haveborde og havestole for at skabe et personligt udtryk? Uanset kan du finde haveborde og havestole til alle formål og i forskellige designs, materialer og komfort. Se vores 5 tips til valg af havemøbler

Liggestole

Liggestol, solseng, solvogn – kært barn har mange navne! Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, så er det genialt med en liggestol. Så har du rig mulighed for at nyde solens stråler i fulde drag. En liggestol kræver, at du har god plads, og er derfor ideel i en have. Liggestole fås i forskellige materialer og nogle kan indstilles på flere måder – ens for liggestolene er, at de er dejlige at ligge i.