Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(2)

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul Kagestander

2 etager - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den stemningsfulde Stjerne Riflet etagere i 2 lag kalder på din servering af julens konfekt, knas og hjemmebag. Er du ikke så meget til de søde sager, så ser den også skøn ud med nødder, pigeoner og mandariner. Stjerne Riflet serien fra Royal Copenhagen er stellet, hvor alt det bedste fra julen er samlet. Smukke guirlander hænger side om side med gaver og traditionelt julepynt - en klassiker i julen. Den smukke kollektion er skabt med inspiration i et stel, der blev produceret første gang i 1895, og i dag pryder Stjerne Riflet juleborde overalt i kongeriget.

Materiale: porcelæn.
Den stemningsfulde Stjerne Riflet etagere i 2 lag kalder på din servering af julens konfekt, knas og hjemmebag. Er du ikke så meget til de søde sager, så ser den også skøn ud med nødder, pigeoner og mandariner. Stjerne Riflet serien fra Royal Copenhagen er stellet, hvor alt det bedste fra julen er samlet. Smukke guirlander hænger side om side med gaver og traditionelt julepynt - en klassiker i julen. Den smukke kollektion er skabt med inspiration i et stel, der blev produceret første gang i 1895, og i dag pryder Stjerne Riflet juleborde overalt i kongeriget. Materiale: porcelæn.
18. maj 2019

Flot kvalitet

Flot etageri som sætter julehyggen i højsædet. Kan varmt anbefales

Lars C.
8. maj 2019

Jul

En dejlig opsats der pyntet godt på julebordet og ser godt ud.

Hanne L.