KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(4)

Rosti Cirqula Røreskålsæt Lav - 6 dele

0,35 - 1,25 liter/Inkl. låg - PP-plast - Nordic Blue

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Mepal har lavet et lækkert opbevarings- og serveringsskålesæt, som er både praktisk og dekorativ. Sættet består af 3 skåle med låg i størrelserne 350 ml, 750 ml og 1250 ml.Mepal Cirqula skålene er en ny serie af skåle, som kan anvendes til alle køkkenets funktioner såsom opbevaring, fryser (ned til -20 °C), mikroovn (max 110 °C og uden låg), og servering.Skålene har et 100% lufttæt låg med et transparent vindue, så du nemt kan se indholdet i skålen, også når det står i køleskabet. Det tætsluttende låg gør også skålene vandtætte.Skålene er lavet af materialet PP-plast, som er et robust materiale, der holder længe. Skålene er nemme at stable, hvormed de ikke fylder så meget i køkkenskabet.
Mepal har lavet et lækkert opbevarings- og serveringsskålesæt, som er både praktisk og dekorativ. Sættet består af 3 skåle med låg i størrelserne 350 ml, 750 ml og 1250 ml.

Mepal Cirqula skålene er en ny serie af skåle, som kan anvendes til alle køkkenets funktioner såsom opbevaring, fryser (ned til -20 °C), mikroovn (max 110 °C og uden låg), og servering.

Skålene har et 100% lufttæt låg med et transparent vindue, så du nemt kan se indholdet i skålen, også når det står i køleskabet. Det tætsluttende låg gør også skålene vandtætte.

Skålene er lavet af materialet PP-plast, som er et robust materiale, der holder længe. Skålene er nemme at stable, hvormed de ikke fylder så meget i køkkenskabet.
7. januar 2020

Super gode

Skålene er rigtig gode. Jeg tabte en af skålene på gulvet med grønsager i. Det var låg på skålen og den holdte det. Super gode låg. Kan varmt anbefales

Jeanette M.
11. december 2019

fremragende skåle

det er et meget godt produkt

Susanne C.
13. oktober 2019

Lækkerier

Kvalitet som altid

Laila C.