Udsalget er i gang med de vildeste priser! Husk at julegaver kan byttes i alle butikker helt frem til 24. marts.

Sådan opretter du din ønskeliste

BLIV MEDLEM AF IMERCO+

For at oprette din ønskeliste hos Imerco skal du være medlem af Imerco+. Bemærk, at et medlemskab ikke er bindende, og at du uden problemer kan melde dig ud, når ønskelisten er udløbet. Se fordelene ved at blive Imerco+ medlem her.
Som medlem får du mulighed for at se og redigere din(e) ønskeliste(r) både online og i butik, så du altid har mulighed for at tilføje varer til listen, redigere i oplysninger, ønsket antal varer m.v.

Meld dig ind ved at klikke på Imerco+ i øverste højre hjørne. Vælg ”opret” og udfyld formularen. Husk at aktivere dit medlemskab i den mail, du modtager ved oprettelse.

 

OPRET ØNSKELISTEN

Når du er logget ind på din Imerco+ profil, ser du til venstre et felt, hvor der står ”Ønskelisten”. Klik på feltet og herefter på ”opret ønskeliste”. Udfyld formularen, og du er nu klar til at tilføje varer til din ønskeliste.

Bemærk: Når du vælger begivenheden ”Bryllup”, skal du angive navnet på din partner. Dette er for at gøre det nemmere for dine gæster at søge efter jeres ønskeliste.
Bemærk: Når du navngiver din ønskeliste, er det en god idé at give den et navn, som dine gæster kan genkende. Fx ”Peter og Signe Jensens bryllup” eller ”Martin Kristensens 40 års fødselsdag”.
Bemærk: Dit ønskeliste ID fremgår øverst på din liste. Med dette 7-cifrede nummer kan dine gæster altid finde din ønskeliste både online og i vores Imerco og Imerco Home-butikker.

 

TILFØJ VARER TIL DIN ØNSKELISTE

Nu er du endelig klar til at tilføje de varer, du ønsker dig allermest – præcis som når du ville shoppe på imerco.dk. Når du har fundet det produkt, du ønsker dig, skal du blot klikke på ”Føj til ønskeliste” og herefter vælge den ønskeliste, du ønsker at føje varen til.

 

REDIGER DIN ØNSKELISTE

Ønsker du at se hele din ønskeliste, ændre i antallet eller slette varer, så klik på ”Imerco+” i øverste højre hjørne, klik på ”Ønskelisten” og herefter ”Mine ønskelister”. Du får nu en oversigt over alle dine oprettede ønskelister. Klik på den valgte liste, og du har nu en oversigt med mulighed for at redigere i antal og/eller slette varer.

HUSK: Du kan også tilføje udsolgte varer til din ønskeliste. Dine gæster vil her se, at varen desværre er udsolgt på imerco.dk, men at den evt. kan købes i en af vores Imerco eller Imerco Home butikker.

Så snart du har gemt dine ændringer, og fx rettet et antal fra 1 til 5 stk., opdateres ønskelisten automatisk, så dine gæster til enhver tid kan se den opdaterede liste – både online og i butik.

Husk altid at gemme dine ændringer.


DEL ØNSKELISTEN

Dit ønskeliste ID står under navnet på din ønskeliste. Ønskeliste ID’et er et 7-cifret nummer, som du med fordel kan skrive på dine invitationer. Når dine gæster har ønskeliste ID’et, kan de nemt finde listen frem både på imerco.dk og i vores Imerco og Imerco Home-butikker.

Herudover kan du også trykke på ”kopier link” ved ”del ønskeliste”. Nu er linket kopieret til din udklipsholder, så du nemt kan indsætte det i mails, grupper på Facebook eller andre steder, hvor du ønsker at dele linket med dine gæster.
Bemærk: Dine gæster vil se din ønskeliste med antal ønskede varer, antal købte varer og en direkte ”Læg i kurv” knap. De har altså ikke mulighed for at rette i antallet af ønskede varer – det er kun dig som ønskeliste-ejer, som har mulighed for dette.

 

Bemærk: De viste priser på Ønskelisten er dagspriser. Priserne kan derfor ændre sig fra dag til dag.


HUSK – VI GIVER DIG 10% I BONUS

Vi opgør købene på din ønskeliste måneden efter, at din begivenhed er afholdt. Herefter sender vi et gavekort på 10% af det samlede beløb, der er købt for på listen til den adresse, der er tilknyttet Ønskelisten.
Bemærk: Såfremt en eller flere varer byttes med pengene retur, modtager du ikke bonus for disse køb.


Bemærk: Efter begivenhedsdatoen er overskredet, vil din ønskeliste blive låst. Det er herefter ikke muligt at rette i antal, tilføje varer eller købe gaver fra listen.
6 måneder efter begivenhedsdatoen vil din ønskeliste blive arkiveret, og du vil ikke længere kunne se den under ”Mine ønskelister”.

Oplever vi snyd eller anden misbrug af Ønskelisten, forbeholder vi os retten til at slette listen.