Så er vi klar til sensommerens fester med gode tilbud på gaver, gastro og alt til dine gæster

Kogebog: Sundt og Sødt

Af The Flying Culinary Circus - 96 sider

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Har du en sød tand - men vil også gerne leve lidt sundere? Så er kogebogen 'Sødt og Sundt' af The Flying Culinary Circus lige noget for dig. Bogen er fyldt med de bedste opskrifter fra både det søde og det sunde køkken.

Prøv f.eks. 'Verdens vildeste chokoladeis', 'Græsplænejuice' eller 'Million dollar milkshake'.

  • Vafler, is, juice og smoothies
  • 96 sider
  • Sundt og sødt

Historien om The Flying Culinary Circus

The Flying Culinary Circus er en omrejsende kokkegruppe. Gruppen består af fire norske kokke: Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen, Tor Jørgen Kramprud Arnesen og Mathias Spieler Bugge. FCC har været i gang i 10 år og har lavet mad i 53 forskellige lande. Deres mål er at lave mad i topklasse og sprede madglæde til sultne sjæle over hele verden.

Kokkegruppen har også udviklet madprodukter og køkkenudstyr. Mottoet i The Flying Culinary Circus er: 'Share the fun of cooking'.

Har du en sød tand - men vil også gerne leve lidt sundere? Så er kogebogen 'Sødt og Sundt' af The Flying Culinary Circus lige noget for dig. Bogen er fyldt med de bedste opskrifter fra både det søde og det sunde køkken.

Prøv f.eks. 'Verdens vildeste chokoladeis', 'Græsplænejuice' eller 'Million dollar milkshake'.

  • Vafler, is, juice og smoothies
  • 96 sider
  • Sundt og sødt

Historien om The Flying Culinary Circus

The Flying Culinary Circus er en omrejsende kokkegruppe. Gruppen består af fire norske kokke: Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen, Tor Jørgen Kramprud Arnesen og Mathias Spieler Bugge. FCC har været i gang i 10 år og har lavet mad i 53 forskellige lande. Deres mål er at lave mad i topklasse og sprede madglæde til sultne sjæle over hele verden.

Kokkegruppen har også udviklet madprodukter og køkkenudstyr. Mottoet i The Flying Culinary Circus er: 'Share the fun of cooking'.