amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(3)

Kenwood Chef Køkkenmaskine KVC3103W

4,6 liter - Inkl tilbehør - Justerbar hastighed

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kenwood Chef KVC3103W er en pålidelig og kraftfuld røremaskine. Den er designet til at gøre din madlavning let og kan hjælpe dig med at lave en stribe at lækre retter helt enkelt. Røremaskinen kan kombineres med et hav af tilbehør, som forenkler din hverdag, og til denne Kenwood Chef, med hele 1000 watt, medfølger en 4,6 liter stål skål, 4,6 liter glasskål, K-spade, dejkrog og piskeris samt et praktisk stænklåg. Den stærke motor hjælper dig til, at kunne ælte den helt perfekte gærdej. Du kan ælte helt op til 2,18 kilo i skålen og 2,72 kg. kagedej. Så der er ingen undskyldning for ikke, at bage til hele familien.
Den flotte glasskål gør det let og overskueligt at blande alle ingredienser sammen til perfektion, da du på den måde vil have bedre føling med din madlavning under hele processen.
Kenwood Chef KVC3103W er en pålidelig og kraftfuld røremaskine. Den er designet til at gøre din madlavning let og kan hjælpe dig med at lave en stribe at lækre retter helt enkelt. Røremaskinen kan kombineres med et hav af tilbehør, som forenkler din hverdag, og til denne Kenwood Chef, med hele 1000 watt, medfølger en 4,6 liter stål skål, 4,6 liter glasskål, K-spade, dejkrog og piskeris samt et praktisk stænklåg. Den stærke motor hjælper dig til, at kunne ælte den helt perfekte gærdej. Du kan ælte helt op til 2,18 kilo i skålen og 2,72 kg. kagedej. Så der er ingen undskyldning for ikke, at bage til hele familien. Den flotte glasskål gør det let og overskueligt at blande alle ingredienser sammen til perfektion, da du på den måde vil have bedre føling med din madlavning under hele processen.
19. maj 2019

Super

Skønt med en køkkenmaskine der bare virker altid

Gert D.
15. maj 2019

Maskinen er fantastisk, passer perfekt

Maskinen er fantastisk, passer perfekt til mit behov

Henning K.
13. maj 2019

Fem stjerner

Produktet er nem at anvende og rengøre, god brugsanvisning fulgte med.

birgit m.