Vi fejrer Grundlovsdag med en rabatkode til dig |Skriv FRIDAG20 og spar 100 kr. ved køb for minimum 600 kr.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(2)

Kay Bojesen Abe Stor

Teaktræ

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Aben fra Kay Bojesen er et legende bevis på, at designrigtigt legetøj er for børn i alle aldre. Siden 1951 har aben været et tidløst kæledyr i danske hjem - og den kan ikke fås stor nok. Pynt den store kommode i entreen eller stuen med den stilfulde abe, eller få designet ned i børnehøjde og sæt den på gulvet, hvor hjemmet trænger til et legesygt pust. Aben bliver en livsvarig ven, der følger dig fra barn til voksen.

Med aben, og resten af sine træfigurer inspireret af dyrelivet, ønskede Kay Bojesen ikke, at designet skulle ligne rigtige, levende dyr. Trædyrene skulle i stedet have lov til at være sig selv og have deres egen personlighed. Og personligheden mærker du med aben og resten af Kay Bojesens dyreunivers - i hjemmet og i hverdagen.

Aben er 46 cm høj.

Materiale: teaktræ/limba.

Design: Kay Bojesen.

Aben fra Kay Bojesen er et legende bevis på, at designrigtigt legetøj er for børn i alle aldre. Siden 1951 har aben været et tidløst kæledyr i danske hjem - og den kan ikke fås stor nok. Pynt den store kommode i entreen eller stuen med den stilfulde abe, eller få designet ned i børnehøjde og sæt den på gulvet, hvor hjemmet trænger til et legesygt pust. Aben bliver en livsvarig ven, der følger dig fra barn til voksen. Med aben, og resten af sine træfigurer inspireret af dyrelivet, ønskede Kay Bojesen ikke, at designet skulle ligne rigtige, levende dyr. Trædyrene skulle i stedet have lov til at være sig selv og have deres egen personlighed. Og personligheden mærker du med aben og resten af Kay Bojesens dyreunivers - i hjemmet og i hverdagen. Aben er 46 cm høj. Materiale: teaktræ/limba. Design: Kay Bojesen.

16. maj 2020

Smukt håndværk

Smukt håndværk

Birgitte S.
14. juni 2019

Emballage var ødelagt

Emballage var ødelagt

Erik B.