Badeværelsestilbehør og –inspiration i 2018

Indretning af badeværelset har fået større og større fokus de senere år. Vi giver dig derfor badeværelse inspiration, der følger tidens indretningstrends i 2018.

Skrevet af Imerco, d. 03-01-2018 i Tidens trends
Se alt badeværelsestilbehør

Savner du ny inspiration til dit badeværelse, så tag nogle af tidens hotteste indretningstrends med ud på badeværelset og få et moderne badeværelse anno 2018. Vi giver dig 7 tips her.  

Badeforhæng i mørkegrøn – 2018’s hotteste farve!

Den altdominerende farve i 2018 er mørkegrøn, så den skal selvfølgelig også være en del af din indretning på badeværelset. Er du modig, kan du udskifte dine fliser i brusenichen med en bordeauxfarvet mosaik eller male en endevæg mørkegrøn. Men du kan også nøjes med at udskifte dit badeværelsestilbehør som f.eks. badeværelsesforhæng, håndklæder og tandbørstekrus og stadig være med på badeværelsestrenden anno 2018. 

Se alle badeforhæng

Duftlys og duftpinde forvandler dit badeværelse til en spa

Forstil dig at træde ud på et varmt badeværelsesgulv og blive ramt af duften af lavendel, jasmin eller vanilje. Duftlys og duftpinde er et must-have på dit badeværelse i 2018 og leder tankerne hen på en luksus spa. 

Se vores udvalg af duftlys og duftpinde her

Se alle duftlysSe alle duftpinde

Messing på badeværelset giver et strejf af luksus

Metaller har længe været populært i boligindretningen, og i år er det messing, der skal indgå i din indretning på badeværelset. Et armatur i messing giver et ekstravagant og luksuriøst look, og kombineret med badeværelsestilbehør med messingdele får du et badeværelse, der emmer af luksus. 

Små bakker – nem og smuk badeværelsesopbevaring

De fleste af os har en masse småting på badeværelset, som hvis det organiseres, kan bruges som en del af indretningen. Brug små bakker med flere rum til alle dine småting som f.eks. vatrondeller, vatpinde, makeup pensler, læbestift osv. Så har du det også lige ved hånden, når det skal bruges. 

Planter + badeværelse = en god idé

Den botaniske trend med planter i boligen fortsætter i 2018. Så tag et par små sukkulenter, kaktusser og en orkide med ud på badeværelset og lav en lille samling i vindueskarmen eller på en hylde. Grønne planter giver en følelse af liv og bryder det sterile look, der godt kan være på et badeværelse.

Badeværelsestilbehør i glas 

Glas bliver en større og større trend i boligindretningen, hvor vaser, skåle og fyrfadsstager i glas hitter. På badeværelset kan du nemt gøre brug af glastrenden ved en sæbedispenser i klart glas. Du kan også komme din shampoo, balsam og hårkur i små marmeladeglas med mærkater. De vil se fine ud sammen med duftlys eller duftpinde.

Imerco Home sæbedispenser

Se alt badeværelsestilbehør i glas

Læs også: Glas hitter i boligindretningen

Velour giver et eksklusivt badeværelses-look

Velour er en af tidens hotteste materialer, så hvorfor ikke tage det eksklusive materiale med ud på badeværelset. Hæng en velourmorgenkåbe i en mørklilla eller mørkegrøn farve på en knage eller bøjle, det giver et overdådigt look, og så er den lækker at hoppe i på de kolde vintermorgener. Du kan også stille en makeup-pung i velour på badeværelsesbordet, som samtidig er en god opbevaringsmulighed.

Se alt badeværelsestilbehør

Relaterede artikler

Gin og tonic: Tidens mest populære drink
Tidens trends

Gin og tonic: Tidens mest populære drink

Det skal du drikke til bryllupskagen
Tidens trends

Det skal du drikke til bryllupskagen

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
Tidens trends

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser

Sådan tilbereder du dit kød sous vide
Tidens trends

Sådan tilbereder du dit kød sous vide