Lav sund fastfood i dit eget køkken

Nogle dage skal det bare gå hurtigt. Og drømmer du om saftige burgere og sprøde fritter, kan du nemt lave sund fastfood hjemme hos dig selv.

Skrevet af Imerco, d. 02-01-2017 i Inspirér mig

Sund omelet i en fart

En omelet smager skønt, er hurtig at lave og fyldt med proteiner. Du kan gøre den ekstra sund ved at tilføje dine yndlingsgrøntsager som for eksempel rød peber, løg eller tomat, der samtidig giver den lidt bid. Skal det være ekstra lækkert, kan du stege et par skiver god, sprød bacon dertil. Lav nemt og hurtigt din omelet og bacon i mikroovnen med Lékués omeletform og Bacon Maker.

Se alt fra Lékué

Knasende fritter uden fedt

Mmm! Sprøde, knasende pomfritter går rent ind hos de fleste. Men i stedet for de oliedryppende af slagsen, kan du lave dine egne med den smarte ActiFry, hvor du kun behøver at tilsætte en lille smule olie. Prøv også at lave fritterne af gulerødder, søde kartofler, pastinakker eller rødbeder i stedet for kartofler. Det smager fantastisk.

Husk at tørre grøntsagerne af for vand med et rent viskestykke, inden du varmer dem som fritter - så får de en dejlig sprød overflade.Se ActiFry

Burger med god samvittighed

De fleste elsker en god burger, og laver du den selv, kan du bedre styre kalorieindholdet. Lav for eksempel bøffen med fyld af revne grøntsager, og servér den i en grov bolle med masser af frisk salat, tomat, agurk og en hjemmelavet guacamole. Voilà, sundt og lækkert! 

Hjemmelavet fritter og burger

Læs også: Lækker juice: Tre juicere til det sunde køkken

Den klassiske fastfood: Pizzaen

Elsker du pizza, kan du nemt opdatere købepizzaen til en sundere hjemmelavet version. Lav en alternativ pizzabund af blomkål eller bag den på fuldkornsmel. Lad din topping bestå af sprøde grøntsager, magert kød og masser af krydderurter. Velbekomme!

Hjemmelavet pizza

Se alt til pizzaen

Læs også: 5 uundværlige tips til en sund start på året

Relaterede artikler

Indret dit hjem med planter
Inspirér mig

Indret dit hjem med planter

Farvelæg dine egne Mumi-tegninger
Inspirér mig

Farvelæg dine egne Mumi-tegninger

De bedste tips til vinterhygge for dig og ungerne
Inspirér mig

De bedste tips til vinterhygge for dig og ungerne

Fastelavnsboller: de klassiske, de grove og luksus-versionen
Inspirér mig

Fastelavnsboller: de klassiske, de grove og luksus-versionen