OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(2)

Holmegaard Perfection Bourgogneglas

59 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Perfection bourgogneglassset fra danske Holmegaard er det perfekte, professionelle bourgogneglas til alle, der vil have et smukt vinglas. Den prisvindende Perfection-serie med den markante skænkelinje er Holmegaards bedste bud på glas til fagfolk og feinschmeckere.
Perfection tåler max 55° C i opvaskemaskine.

Bourgogneglasset kan indeholde op til 5,9 dl.

Design: Tom Nybroe.
Perfection bourgogneglassset fra danske Holmegaard er det perfekte, professionelle bourgogneglas til alle, der vil have et smukt vinglas. Den prisvindende Perfection-serie med den markante skænkelinje er Holmegaards bedste bud på glas til fagfolk og feinschmeckere. Perfection tåler max 55° C i opvaskemaskine. Bourgogneglasset kan indeholde op til 5,9 dl. Design: Tom Nybroe.
11. februar 2020

Perfekte glas til både frikadelle vin og den rigtig gode rødvin

Flotte glas, der er dejlige at drikke af

Anja L.
7. oktober 2019

Simpelt og flot design

Jeg synes, at glasset er flot designet, og glasset ligger god i hånden. Nogle har indvendt, at modellen er til den store side. Jeg finder dog ikke, at det er et problem.

Johanne O.