Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(26)

Global G-51115 Knivsæt - 3 dele

Inkl. grøntsagskniv, universalkniv og urtekniv

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med dette knivsæt fra Global bliver det en leg at kokkerere i køkkenet. Sættet indeholder en grøntsagskniv, en fleksibel universalkniv og en urtekniv, der alle er udformet i rustfrit stål med perforeret skaft, som er karakteristisk for Globalknivene. Med dette knivsæt fra Global får du tre knive, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design eller funktionalitet, og netop derfor er disse knive populære hos både professionelle og amatørkokke.

Længde på knivblad: GS-5 grøntsagskniv 14 cm, GS-11 fleksibel universalkniv 14,5 cm og GSF-15 urtekniv 8 cm.

Med dette knivsæt fra Global bliver det en leg at kokkerere i køkkenet. Sættet indeholder en grøntsagskniv, en fleksibel universalkniv og en urtekniv, der alle er udformet i rustfrit stål med perforeret skaft, som er karakteristisk for Globalknivene. Med dette knivsæt fra Global får du tre knive, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design eller funktionalitet, og netop derfor er disse knive populære hos både professionelle og amatørkokke. Længde på knivblad: GS-5 grøntsagskniv 14 cm, GS-11 fleksibel universalkniv 14,5 cm og GSF-15 urtekniv 8 cm.

30. december 2019

Kvalitetsknive til god pris.

Har altid haft Global knive. Godt tilbud i November fra Imerco.dk

Frank A.
29. december 2019

Super gode knive

Det er nogle super gode knive. Meget skarpe og nemme at slibe skulle de blive sløve. Jeg ville uden tvivl købe global knive igen.

Kirsten H.
28. december 2019

Godt produkt

Godt produkt, til en rimelig pris. Smart design, og knive til forskellige produktioner.

Sonja J.