amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(18)

Georg Jensen CC 1989/2019 Juleuro Engel

H 9 cm - 18 kt guldbelagt messing

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Georg Jensens juleuro for 2019 er i år en 30 års jubilar. Den fine juleuro med form som en engel blev nemlig designet af Nanna Ditzel for Georg Jensen tilbage i 1989. Georg Jensen har hvert år siden 1984 fejret julen med en serie af Christmas Collectibles, hvor forskellige designere fortolker deres syn på jul og skaber smukke julekreationer, der vil pynte på ethvert træ og i ethvert hjem.  • Messing belagt med 18 karakt guld


Christmas Collectibles


Georg Jensens juleuro for 2019 er i år en 30 års jubilar. Den fine juleuro med form som en engel blev nemlig designet af Nanna Ditzel for Georg Jensen tilbage i 1989. Georg Jensen har hvert år siden 1984 fejret julen med en serie af Christmas Collectibles, hvor forskellige designere fortolker deres syn på jul og skaber smukke julekreationer, der vil pynte på ethvert træ og i ethvert hjem.

  • Messing belagt med 18 karakt guld

Christmas Collectibles

16. januar 2020

Georg Jensen juleuro

Smuk som alle de andre juleuroer fra Georg Jensen. Helt som forventet.

Inger P.
12. januar 2020

Super kvalitet

Jeg har købt denne som en julegave til svigerfamilien, de har samlet på dem i årevis. Jeg bestilte dem over Imerco, da jeg ligesom mine 4 andre julegaver havde købt fra.

Ashkan H.
5. januar 2020

Værdigrundlag

Smuk, tidløs, julet, værdifuld, anvendelig, religiøst islæt, vedligeholdelses fri, aldersneutral, klædelig, prisniveau passende.

Lisbeth F.