Riskoger

17 varer
17 varer
Melissa Riskoger
Kun online
Wilfa Gohan Riskoger
6
Wilfa Gohan Riskoger
Superpris
399,95
Kun online
Cook & Baker Riskoger
Spar
33%
11
Cook & Baker Riskoger
1 liter - 5-6 kuverter - Non-stick belægning
Tilbudspris
269,95
Spar
130,00
Førpris
399,95
Eva Solo Green Tool Riskoger
Spar
20%
0
Eva Solo Green Tool Riskoger
H 10,5 x B 22 x L 22 cm - Glas/kunststof - Grøn
Medlemspris
279,96
Medlemsrabat
69,99
Ikke medlem
349,95
Cook & Baker Riskoger
Kun hos os
Severin Riskoger RK 2425
Spar
77,99
Fri fragt!
0
Severin Riskoger RK 2425
3 liter - 650 Watt - Inkl. dampindsats
Medlemspris
571,96
Medlemsrabat
77,99
Ikke medlem
649,95
Kun online
Sogo Riskoger
Kun online
Cuisinart Riskoger CRC800E
Spar
101,99
Fri fragt!
0
Cuisinart Riskoger CRC800E
800 Gram - 650 Watt
Medlemspris
747,96
Medlemsrabat
101,99
Ikke medlem
849,95
Kun online
Cuisinart Riskoger CRC400E
Spar
20%
Fri fragt!
0
Cuisinart Riskoger CRC400E
400 Gram - 450 Watt
Medlemspris
559,96
Medlemsrabat
139,99
Ikke medlem
699,95
Cuisinart Professional Dampkoger STM1000E
Spar
221,99
Fri fragt!
0
Cuisinart Professional Dampkoger STM1000E
5 Liter - 1800 Watt - Inkl. Tilbehør
Medlemspris
1.627,96
Medlemsrabat
221,99
Ikke medlem
1.849,95
Kun online
Sage Multicooker Risotto Plus Riskoger
Kun 1 tilbage!
Kun online
Sistema Ris steamer
Spar
4,65
16
Sistema Ris steamer
Medlemspris
88,30
Medlemsrabat
4,65
Ikke medlem
92,95
Kun online
Kommer snart
Lékué Quinoa- og Riskoger
Spar
20%
1
Lékué Quinoa- og Riskoger
H 13 x Ø 17,8 cm - Silikone - Grøn/hvid
Medlemspris
239,96
Medlemsrabat
59,99
Ikke medlem
299,95
Sogo Riskoger
Kun online
Midlertidigt udsolgt
Nordic Sense Riskoger
Kun online
Kommer snart
(1 - 17 ud af 17 varer)

Riskoger

(10)

Altid perfekte ris

Er du vild med orientalske retter? Men går det tit galt, når du skal koge ris? Så er en riskoger et must i dit køkken. En riskoger er en overset køkkenmaskine, hvilket er en skam, da den er en god hjælpende hånd i køkkenet. Med en riskoger er du nemlig altid sikret, at du serverer perfekt kogte ris. Og har du først en riskoger, vil du ikke fortryde – i stedet vil du undre dig over, hvorfor du først har købt den nu.

 

Hvad gør en riskoger?

En riskoger hjælper dig med at koge dine ris, så de hverken bliver tilberedt for meget eller for lidt, men lige tilpas. Hvis dette ofte er udfordringen, når du koger ris i en gryde, så er det en riskoger, du skal have fat i. Med en riskoger risikerer du nemlig ikke, at dine ris brænder på.

 

Hvilke ris er bedst til en riskoger?

Der er ingen ris, der er bedre end andre, når du koger dem i din riskoger – dette er udelukkende en smagssag. Der er dog forskel på forholdet mellem mængden af ris og vand alt efter, hvilken type ris du vælger, når du tilbereder dine ris i din riskoger, og det er vigtigt at tage hensyn til, hvis du vil opnå et perfekt resultat. F.eks. skal langkornede ris, basmati og jasmin ris koges i forholdet 1 kop ris til halvanden eller 1 3/4 kop vand og vilde ris skal koges i forholdet 1 kop ris til 3 kopper vand.

 

Hvordan bruger man en riskoger?

En riskoger er nem og brugervenlig at betjene, og kræver derfor ikke den store mesterkok. En riskoger klarer selv tilberedningen, så derfor er det begrænset, hvad du skal gøre. Du afmåler og tilføjer blot den mængde ris du skal bruge, tilsætter den rette mængde vand, og vælger det rette program på din riskoger. Forholdet mellem ris og vand vil variere alt efter, hvilken type ris du bruger.

 

Stort udvalg af riskogere

Hos Imerco finder du et stort udvalg af riskogere fra anerkendte producenter såsom Wilfa, Nordic Sense, Sage, Severin, Cook & Baker m.fl. Vi har derfor mange forskellige modeller og derved en riskoger til store og små behov – så en af dem vil helt sikkert dække dig godt ind. Imerco forhandler riskogere i alle prisklasser, hvilket gør det nemt for dig at købe en af de bedste riskogere. Vores skarpe tilbud giver dig mulighed for at købe en riskoger af god kvalitet til en god pris.

 

Køb den bedste riskoger hos Imerco

Der er masser af riskogere på markedet, og vores store sortiment gør det måske ikke ligefrem nemt at vælge den rigtige maskine. Du kan dog være sikker på at finde en af de bedste riskogere hos Imerco. Det hænder nemlig, at en af vores produkter bliver bedst i test i kategorien.

 

Købsguide: hvilken riskoger skal jeg købe?

Når du skal finde den rigtige riskoger, er det vigtigste af alt at kortlægge, hvilke behov du har. Skal du koge ris til mange personer ad gangen? Skal du koge ris ofte? Skal den have nogle specielle funktioner? Eller er du bare træt af fastbrændte ris i bunden af gryden? Når først du kender svarene på disse spørgsmål, kan du nemmere finde den rigtige riskoger.

 

Kapacitet

Hvor stor eller lille din riskoger skal være, kommer an på, hvor mange personer du skal koge ris til ad gangen. Dette kan du nemmest vurdere ud fra, hvor stor din husholdning er, og derved hvor mange du skal koge ris til. En riskoger på 1 liter kan lave ris til 5-6 personer ad gangen, og er derfor ideel til de fleste familier. Skal du derimod koge ris til større selskaber, så kan en stor riskoger på 10 liter være nødvendig. Ønsker du en fiks riskoger, som blot koger en lille portion ris, så kan en mini riskoger være ideel.

 

Materiale

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilket materiale din riskoger er lavet af – i hvert fald ikke, hvis du køber en for at undgå fastbrændte ris i bunden af din gryde og ej heller, hvis du ønsker, at den skal være nem at rengøre efter brug. Riskogere med non-stick belægning er et godt valg, hvis du gerne vil undgå fastbrændte ris, og desuden er den nem at rengøre, da den oftest bare kan tørres af med en klud. Vælger du derimod riskoger af rustfrit stål kan den tåle rengøring i opvaskemaskinen, men du kan tilgengæld risikere, at risene brænder fast i bunden.

 

Funktioner

En riskoger er som navnet indikerer en meget simpel køkkenmaskine, da dens eneste funktion er at koge ris. Men de fleste riskogere kan faktisk lidt mere end blot det. Nogle modeller er udstyret med et program, der holder dine ris varme efter tilberedning, imens andre har automatisk sluk og så er der dem, der har en forsinket-start funktion, så du kan have færdigtilberedte ris, når du ønsker det. Der findes også modeller som har en dampindsats, hvilket giver dig mulighed for at dampe grøntsager, fisk m.m.

 

Tilbehør

Man skulle ikke tro, at det kunne blive nemmere at koge ris end med en riskoger, men det kan det. Med de fleste riskogere medfølger nemlig tilbehør såsom et målebæger og ris ske, hvilket gør det nemt at afmåle den rette mængde ris og vand, og bekvemt servere risene efterfølgende. Ofte medfølger en dampindsats, eller steamer, også så du kan dampe grøntsager, fisk m.m. og derved få endnu mere ud af din riskoger.

 

Uanede muligheder med en riskoger

En riskoger er ikke bare en riskoger, selvom navnet siger noget andet. Med en riskoger har du uanede muligheder i køkkenet, og med sine skjulte funktioner er den derved en større hjælpende hånd end som så. Havde du måske overvejet, at du udover at koge almindelige ris, kan koge sushi ris? Eller at du kan tilberede quinoa, linser, kikærter og perlebyg og endda havregrød og æg i din riskoger? Vælger du en riskoger med en dampindsats, eller steamer, har du endnu flere muligheder, og kan eksempelvis dampe grøntsager, fjerkræ, fisk m.m.

Er du altid uheldig med at brænde risengrøden på, kan du ubesværet tilberede risene i din riskoger – så slipper du samtidig for at stå og røre i gryden i timevis. Vil du lave den perfekte risalamande til juleaften kan du tilberede risene i din riskoger. Med en riskoger kan du altså komme langt i køkkenet, og derfor vil du blive forbavset over, hvorfor du ikke har investeret i en før.

 

Kog dine ris i en riskoger og få et perfekt og smagfuldt resultat hver gang